Terzani

Terzani is een Italiaans designmerk, luxeverlichting is haar handelsmerk. Op het vlak van designverlichting zoekt het bedrijf altijd net wat meer luxe en status. De design lampen van het merk zijn echte luxueuze klassieke ontwerpen en zullen uw interieur er beter laten uitzien.


Terzani Verlichting.

De designlampen geven gezellig warm licht en geven je een echt thuisgevoel. Een bijzondere lamp van Terzani is de Argent hanglamp. Het is een prachtlamp om te zien, een echte eyecatcher. De hanglamp is ontworpen door Dodo Arslan. Het is een glinsterende zilveren wolk. Het is echt een prachtplaatje en zal opvallen in uw interieur.

De combinatie van de cultuur van ambachtstechnieken met geavanceerde technologie is het voornaamste kenmerk van de producten van Terzani. Het ontwerpproces komt tot stand vanuit een eerste schets die nauwkeurig verder wordt ontwikkeld met perfecte details en materialen die het ontwerp vormgeven. Dit proces vergt een zorgvuldige aanpak, wat typerend is voor ambachtelijke traditie. Maar het betekent ook een constant onderzoek naar nieuwe technologische oplossingen.

Terzani: ambacht & technologie.

Oude tradities en nieuwe technologieën wisselen elkaar af of zijn met elkaar geïntegreerd. Glazen design stukken worden ouderwets met de hand geblazen en worden vervolgens via geavanceerde technologieën verder behandeld. De cultuur en de kennis van oude ambachtstechnieken vormen de hoge standaard van kwaliteit die Terzani levert en behoudt.

Diverse lampen zijn bij HOOGSPOOR Design Light te Tilburg in de showroom te bewonderen. Tevens kunt u hier terecht voor een passend lichtplan.