TossB

De ontwerpen voor verlichtingsarmaturen van Toss B zijn uniek op het gebied van gevoelens voor welzijn. Innovatie speelt voor Toss B een grote rol. Er wordt zoveel mogelijk aan gedaan om deze trend vol te houden. Hierbij komen vele aspecten kijken.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toss B Verlichting.

Toss B heeft een unieke stijl, tegen een betaalbare prijs. Nergens anders zult u deze design kwaliteit tegen komen.

Verlichting is een belangrijk aspect in een interieur, met de verlichting van Toss B behaalt u het doel om van deze verlichting meer te maken dan alleen een functie. Bij HOOGSPOOR Design Light te Tilburg zijn in de showroom diverse modellen van Toss B te zien.

Toss B: functioneel & technisch.

Voor Toss B zijn de functionele en technische aspecten bij het ontwerpen van een armatuur van groot belang. Deze punten mogen dan ook zeker niet over het hoofd worden gezien. De producten van Toss B zijn stuk voor stuk tijdloos van ontwerp, met een zorgvuldige fabricage.

Toss B heeft verschillende lampen, hanglampen, wandlampen, vloerlampen en meer. Een leuke lamp uit het Toss B assortiment is de Sphere Floor, de lamp bestaat uit een bol op een platte cilinder. Het is een leuk ontwerp en je hebt er ook een wandlamp en hanglamp van. U kunt bij Hoogspoor een lichtplan laten maken.