Trizo21

Met 15 jaar zorgvuldig opgebouwde kennis en expertise richtte Bruno Van Meenen in 2001 zijn bedrijf op voor het ontwerpen en vervaardigen van architecturale verlichting. De doelstelling van Trizo21 stond destijds voor persoonlijk ontworpen en ontwikkelde verlichtingsarmaturen van hoge kwaliteit. Ze willen armaturen maken die ingetogen en perfectionistisch zijn met een optimistische twist.


Met 15 jaar zorgvuldig opgebouwde kennis en expertise richtte Bruno Van Meenen in 2001 zijn bedrijf op voor het ontwerpen en vervaardigen van architecturale verlichting. De doelstelling van Trizo21 stond destijds voor persoonlijk ontworpen en ontwikkelde verlichtingsarmaturen van hoge kwaliteit. Ze willen armaturen maken die ingetogen en perfectionistisch zijn met een optimistische twist. Trizo21 vindt dat architecturale verlichting puur moet zijn en ontdaan van overbodige tierelantijntjes.

Architecturale verlichting Trizo21 kneedt licht in verschillende vormen om een ​​sfeer, concept en project tot stand te brengen. Net als de kwaliteit van een camera lens bepaalt het materiaal van de fitting de scherpte en kwaliteit van het beeld. En de uitkomst hangt af van het talent van degene die hiervoor verantwoordelijk is, de lichtontwerper.

Als ontwerpers en fabrikanten kiezen ze voor technische perfectie, kwalitatieve materialen en afwerkingen. In plaats van indrukwekkende ontwerpen na te jagen, streven ze naar innovatieve bruikbaarheid. Zo gebruikt Trizo21 solide materialen als aluminium en messing voor een strak en naadloos beslag dat past in elk interieur. De allernieuwste LED-technologie rondt een brede waaier aan boeiende armaturen af ​​die kunnen worden bevestigd of ingebouwd. De uitmuntendheid is erkend met bijvoorbeeld de Henry van de Velde Award en het Handmade in Belgium-label voor authentieke handgemaakte producten.

De verfijnde kwaliteit van onze architecturale verlichting wordt over de hele wereld geprezen. De lichtoplossingen van Trizo21 voor winkels, kantoren en woningen worden verkocht via een breed netwerk van verkooppunten. Dit betekent dat ze als onafhankelijke verlichtingsfabrikant geen compromissen sluiten op het gebied van kwaliteit en creativiteit. Trizo21 geniet het absolute vertrouwen van haar distributienetwerk in twintig landen, wat ook deel uitmaakt van onze bedrijfscultuur.