Vibia

Vibia is een grootschalig wereldwijd ondernemend bedrijf met vestigingen in meer dan 60 landen. Ze leven voor de spannende uitdaging van het ontwikkelen van producten met top kwaliteit. Het is een jong en Spaans bedrijf met een creatief-atelier voor nieuwe verlichtingsconcepten.


Vibia Verlichting.

Vibia heeft moderne designlampen in een tijdloze stijl. Ze passen mooi in een modern interieur. De designlampen brengen een goede sfeer in uw huis. Voor ieder is wat wils, ze hebben een breed assortiment. Ook werken ze met LED verlichting. Vibia werkt met haar eigen ecosysteem wat zorgt voor innovatie en hoge presentaties betreft de bevordering van het ontwerpen van verlichting.

Vibia: criteria, waarden & identiteit.

De ruimtes waarin we leven hebben invloed op hoe wij ons voelen. De verlichting draagt hier een grote functie bij qua uiterlijk, sfeer en de gevoelens die wij creëren. Goede verlichting is daarom enorm belangrijk. De ontwerpen van Vibia zijn toegankelijk, vrolijk, evolutionair en wordt gevormd door de praktische zichtbare kwaliteit van het materiaal en de nauwkeurige vormen van het product.

De lampen van Vibia worden verkocht in 60 landen, het is dus een internationaal merk geworden. Diverse lampen zijn bij HOOGSPOOR Design Light te Tilburg in de showroom te bewonderen. Tevens kunt u hier terecht voor een passend lichtadvies.