Wever & Ducré

Wever & Ducré, het Belgische design bedrijf dat in 1985 werd opgericht en dat sindsdien uitgegroeid is tot een grote verlichtingsfirma. Het is op het gebied van architecturale verlichting favoriet op de internationale markt.


Wever & Ducré Verlichting.

De lampen van Wever & Ducré zijn tijdloos, universeel, minimalistisch en passen in elke ruimte. Het merk is een echte trendsetter op het gebied van design verlichting. Wever & Ducré is in meer dan 60 landen te verkrijgen, zo ook bij HOOGSPOOR Design Light te Tilburg.

Wever & Ducré: innovatie & plezier.

Bij Wever & Ducré willen ze van uw huis een thuis maken tegen een betaalbare prijs. Dit doen ze door de armaturen van een persoonlijke, artistieke en dynamische tint te voorzien. Nieuwe technologieën, hartstochtelijk te werk gaan en vooral plezier maken van het werk is waar het om draait bij het ontwerpen van een lamp.

Het bedrijf heeft verlichting voor elke ruimte en het past in elk interieur. De verlichting van Wever & Ducre is een perfecte keuze voor de particuliere woning die wat meer verdient. Bij HOOGSPOOR kunnen ze een lichtplan voor u schrijven waar dit in terug te zien is.