Verzending & Levering

GLS transport

GLS transport is grenzeloos betrouwbaar. Met maximale snelheid en gegarandeerde zekerheid verzorgen zo’n 12.000 medewerkers jaarlijks door heel Europa meer dan 311 miljoen pakketten.

Gls transport staat al 25 jaar garant voor uw verzendingen. Dit in Nederland en België, maar ook door de rest van Europa.

Met uw postcode en klantnummer word u in de mogelijkheid gesteld uw verzending op de voet te kunnen volgen.

Aflevertijden

Bestellingen die vandaag door HOOGSPOOR worden verzonden, zullen doorgaans de volgende werkdag door GLS worden afgeleverd. Helaas heeft HOOGSPOOR Design Light geen invloed op vertragingen die eventueel bij GLS plaats vinden. 

• GLS levert bestellingen af op werkdagen van 09.00 - 17.00 uur.
• Op zaterdag en in de avonduren worden géén bestellingen uitgeleverd.
Om misverstanden te voorkomen, dient u op de lijst die de bezorger u aanbiedt, te tekenen voor ontvangst.

Wanneer u heeft gekozen voor de mogelijkheid om onder rembours te betalen dient u dit contant te betalen aan de chauffeur van GLS, wanneer deze uw bestelling komt afgeven. Pinnen is nog niet mogelijk.

Niet thuis bericht

Wanneer u op het moment van aflevering niet thuis bent, wordt door de chauffeur van GLS een "NIET THUIS BERICHT" bij u achter gelaten. Op dit bericht kan hij het adres vermelden waar hij het pakket heeft afgeleverd of aangeven hoe u een afspraak kunt maken voor een 2de aanbieding van het pakket.

Voor de afspraak van een 2de aanbieding van het pakket dient u binnen 24 uur te reageren op het niet thuisbericht. Wanneer u dit niet doet zal de chauffeur dit doen op het moment dat het hem het beste uitkomt, met de mogelijkheid dat u weer niet thuis bent.