Werkwijze

Licht is iets magisch en bepaalt hierbij sterk de sfeer in uw woning. Een goed lichtplan is dan ook onmisbaar voor in uw woning. Hoogspoor laat u het licht beleven in de showroom en denkt graag met u mee over creatieve oplossingen om uw woning magisch in te richten met licht.

Hoogspoor werkt met een menukaart waarop u vier verschillende mogelijkheden voor het maken van een licht plan terug vind. Afhankelijk van uw "lichtvraagstuk"kunt u in overleg met een van onze lichtadviseurs hier een keuze uit maken.

Daarnaast leveren wij ook een aantal losse diensten waar u gebruik van kunt maken om tot een goed eind resultaat te komen.

Hoogspoor wil transparant werken. Daarop hebben we onze werkwijze hierop aangepast. Hoogspoor is ook actief op de competitieve webshop mark. Omdat wij rechtstreeks bij de fabrikant inkopen kunnen wij u ook voorzien in scherpe prijzen welke overal op het internet te vinden zijn. Naast dat we dealer zijn van de meeste merken heeft Hoogspoor ook een grote showroom.

Hoogspoor staat ook bekent om onze licht kennis en deskundig personeel. We zijn niet op een zolder dozen aan het schuiven zoals veel andere webshops maar zijn dagelijks met onze passie bezig, licht.

Ook hebben we gewoon een balie waar je terecht kunt voor vragen, spullen afhalen en reparaties enzovoort. Persoonlijk contact in de showroom vinden wij belangrijk omdat wij u daardoor beter kunnen helpen. Maar we kunnen ook veel via de telefoon of mail doen.

We hebben een eigen technische dienst. Deze heeft veel ervaring met het monteren van verlichting en het aanpassen van een installatie. We huren hier dus geen externe partijen voor in. Ook verzorgt onze technische dienst zo nodig reparaties. Het komt maar zelden voor dat we de hulp van de fabriek in moeten schakelen om een probleem op te lossen. Ook is er een uitgebreide Electro technische kennis aanwezig. Het dimmen van LED verlichting met de verschillende dim protocollen zoals puch dim, Dali of DMX zijn geen geheim voor ons.

Ook weten we goed wat domotica is en hoe het werkt. Van de belangrijkste systemen zoals KNX, EIB of E net hebben we veel kennis.

Naast een scherpe concurrerende prijs krijgt u al deze voordelen er gratis bij! Maar we kunnen niet alles voor niets geven. Daarom vragen we bij onze toegevoegde waarde een vergoeding. Afhankelijk van uw wensen kunt u wel kiezen voor wat bij u past.