Showroom

Onze showroom en verlichting

In de showroom van HOOGSPOOR kunt u licht daadwerkelijk beleven. HOOGSPOOR is immers niet zo maar een winkel.

Bij onze showroom in Tilburg is geheel uitgerust met een domotica systeem. Zo kunnen we spelen met het licht en u in verschillende situaties de verschillen tussen de  verschillende  soorten licht en verlichting zelf laten ervaren. Ook kunt u op uw gemak de vele armaturen en lampen bekijken. En heeft u nog vragen, stel ze dan aan onze lichtadviseurs.

De theorie van verlichting in de praktijk

De sfeer van een bepaalde kamer in huis of van een ruimte in een kantoor of winkel wordt in hoge mate beïnvloed door het licht. Door verschillende soorten verlichting toe te passen kan het gevoel dat de ruimte u geeft, sterk veranderen.

Dat klinkt in theorie allemaal erg interessant en dat is het ook. Maar wat betekent dat in de praktijk? Wat betekent het voor u? In onze ruime en moderne showroom hebben wij rekening gehouden met deze vragen.

Om u zelf te laten ondervinden wat er door met het licht te variëren, met een ruimte gebeurt, hebben wij onze showroom uitgerust met domotica. Zo kunnen we spelen met ons licht en uw de  theorie van verlichting in de praktijk laten beleven. In deze interactieve showroom ervaart u de verschillen tussen licht van gewone gloeilampen, van LED en van halogeen. Ook de invloed van licht kleuren wordt in de praktijk getoond. Daarnaast hebben we een hele showroom om u ook een ruimte keuze te bieden.

Assortiment

HOOGSPOOR biedt een enorm assortiment merken en armaturen. Vele hiervan kunt u in onze showroom bewonderen. Alle armaturen zijn aangesloten zodat u kunt zien hoe een lamp er uit ziet als deze aan of uit is. U kunt namelijk zelf de lampen bedienen. Vanwege de ruimte in onze showroom komt elk armatuur goed tot haar recht en kunt u alles goed bekijken.
HOOGSPOOR is behalve leverancier van vele merken ook een speciale Occhio center. Occhio is een dealer met shop in shop. Wilt u iets van dit bekende merk, dan moet u zeker bij ons zijn.

Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar nieuwe verlichting of heeft u vragen over licht? Kom dan eens naar onze showroom aan de Lovense Kanaaldijk 45-1 in Tilburg. U bent van harte welkom! De koffie staat overigens niet klaar, voor u zetten we liever een verse kop koffie...

Shop in shops

In onze showroom hebben wij voor het merk Occhio een zogenaamde shop in shop ingericht. Hierin zijn veel oplossingen in LED of halogeen te zien van dit veelzijdige merk.

Daarnaast hebben we een grote collectie van A merken waar we ook veel lampen van in onze showroom hebben hangen.