Werkwijze

Hoogspoor: de ideale partner voor licht en verlichting

Hoogspoor biedt creatieve oplossingen voor elk project professioneel of particulier op het gebied van licht en verlichting. Wij bieden uiteraard de armaturen en lampen, maar zijn ook experts in het creëren van een magisch lichtplan. Die magie, het beleven van het licht, dat is de toegevoegde waarde van Hoogspoor.

Hoogspoor beheerst de totale kolom van licht en verlichting, van het eerste idee, lichtadvies en een lichtplan tot en met het installeren en monteren van de gekozen oplossingen en de bediening hiervan door middel van domotica. Makkelijk voor u als klant, want door onze aanpak blijft alles in één hand. Daarmee zijn wij uniek in Nederland. Maar u als klant bepaald tot hoe ver u als klant gebruik wil maken van onze diensten.

Ook zijn wij voor het besparen van energie om zo het milieu te sparen. Daarvoor hebben wij vele lampen in een LED uitvoering. Met LED verlichting bespaart u een hoop energie, en de lamp zal langer meegaan.

Wij zijn gewend om vanaf een tekening te werken. In speciale gevallen kan op uw verzoek een van onze lichtadviseurs bij u thuis komen kijken, om het juiste gevoel te krijgen van de sfeer in uw woning. Het is namelijk vaak moeilijk om precies uit te leggen wat u bedoelt met de sfeer in verschillende ruimtes in uw huis.

Hoogspoor heeft een eigen installatiebureau dat veel ervaring heeft met het correct monteren en installeren van de verschillende armaturen en lichtbronnen. Eventueel nemen onze installateurs de aanleg van de gehele elektrotechnische installatie voor hun rekening. U kunt hen met een gerust hart aan de slag laten gaan.

Hoogspoor kan u ook ondersteunen met bouwbegeleiding. Onze adviseurs spreken de taal van aannemers en elektriciens. Het bouwen van de lichtinstallatie kan door hen begeleid worden. Dat bespaart u een hoop zorgen.

Bovenstaand word slechts een selectie van onze diensten omschreven. Voor al onze diensten kunt u terecht op de pagina diensten