Cadeautips feestdagen

De feestdagen zijn weer in aantocht. Verwen uw geliefde, of uzelf, daarom deze feestdagen met een design lamp… Ik help u graag op weg met een aantal suggesties!

Door: Barend van Roessel

Barend v Roessel

Fatboy Edison the petit of Fatboy Transloetje

Deze iconische lamp is geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Dit oplaadbare tafellampje brengt de juiste sfeer en licht. Hij gaat 6 tot 24 uur lang mee zodat je goed vooruit kunt. Transloetje is een nieuwere, transparante variant van de populaire Fatboy lamp. Transloetje is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Prijs: Edison the petit €75,-                     Transloetje €95,-

Artemide lettura vloerlamp

De Artemide Tolomeo Lettura vloerlamp is de perfecte leeslamp. Dankzij het tijdloze design van de Tolomeo collectie past deze leeslamp in bijna elk interieur. De vloerlamp kan in- en uitgeschakeld worden door middel van een knop op de lampkop, hierdoor is hij makkelijk in gebruik.

Prijs: van €445,- voor €400,-

Flos bellhop

De Bellhop kan overal in u interieur neer worden gezet omdat de tafellamp oplaadbaar is. Dit zorgt ervoor dat de lamp draadloos is, als de lamp opgeladen is kan die tot wel 24 uur mee. Hiermee kunt u dus op een makkelijke manier de donkerste plekken van u interieur verlichten. De stijlvolle tafellamp staat prachtig binnen op bijvoorbeeld een dressoir.

Prijs: €250,-

Cini & Nils cuboluce

De cuboluce is een bijzondere tafellamp welke wordt in- en uitgeschakeld met het openen en het sluiten van de deksel. Door zijn compacte formaat en richtbaarheid door de weerspiegeling van de deksel is de lamp ideaal voor het gebruiken als bedleeslamp. De Cuboled is sinds zijn introductie in de jaren ’70 opgenomen in de vaste design collectie van het Museum of Modern Art (MoMA) in New York en in het Design Museum van de Triennale in Milaan. De lamp is in diverse uitvoeringen uitgebracht zoals ook bijvoorbeeld de Britto, ontworpen door pop artist Romero Britto.

Prijs: €130,-

Davide Groppi tetatet

Een tijdloos icoon met het oog op de toekomst. Draagbaar en oplaadbaar, de grootste uitdrukking van vrijheid. draagbare lamp met magnetische voet die van elke tafel een plek maakt om elkaar te ontmoeten en lief te hebben, en om uiteindelijk licht als een fundamenteel ingrediënt van het leven te beschouwen. De lamp is oplaadbaar en daarom overal inzetbaar.

Prijs: €388,-

Graypants wick

De Wick tafellamp van het merk Graypants is een oplaadbaar lampje die u doet denken aan een kaars. De tafellamp zorgt voor mooie sierverlichting, bijvoorbeeld tijdens een diner. Het armatuur is dimbaar op de kop waardoor u gemakkelijk de gewenste lichtopbrengst krijgt per gelegenheid. Het kaarslicht dat de lamp creeert is erg mooi op tafel tijdens een diner, zoals het kerstdiner, en is daarmee een perfect cadeau.

Prijs: €149,-

Flos last order clear

De Last order clear bestaat uit een kristallen transparante basis met daarop een gouden- en zilveren top welke los van elkaar functioneren. De lamp is dimbaar door middel van een touch systeem op de kop en verspreid prachtig licht door de lichtspeling in de transparante basis. De Last order kan ideaal gebruikt worden als bedlampje, tijdens een dinertje als sfeervolle verlichting, of gezellig op een zomeravond op het terras. Vele opties zijn mogelijk.

Prijs: €450,-

Brokis muffin candle holder

De Muffins Candleholder is een boeiende ervaring om zowel overdag als ’s nachts van te genieten. Met zijn subtiele lijnen in glas, massief hout en meesterlijk vakmanschap zal de Muffins Candleholder niet alleen iets van uw gevoel voor detail en exquise design onthullen, maar hij zal uw kamer ook op elk moment van de dag of nacht een feestelijke sfeer geven. De Muffins Candleholder maakt deel uit van de iconische Muffins-verlichtingscollectie, een embleem van het merk Brokis. Een ideaal cadeau voor de feestdagen.

Prijs: vanaf €95,-

Vibia mayfair mini

De Mayfair mini 5495 tafellamp is ontworpen door Diego Fortunato. Mayfair is een moderne voorstelling van de tarditonele 19e-eeuwse lichten, onderscheiden door zijn tijdloze ontwerp en slanke silhouet. De tafellamp heeft 4 verschillende kleuren: namelijk warm wit, terra rood, groen en beige. Dankzij de vele verschillende kleuren is deze lamp perfect in bijna elk interieur en zowel thuis als op kantoor. De lamp is oplaadbaar waardoor hij tijdens de feestdagen voor de feestelijke diners op tafel gezet kan worden.

Prijs: €297,-

DCW in the sun table

De In The Sun collectie straalt feestelijke tinten goud en zilver uit in combinatie met zacht geworpen schaduwen. Het resultaat is een heel bijzondere sfeer in de ruimtes die ze gewend zijn te verlichten. Dit magische lampje geeft echt romantisch licht tijdens een dinertje, of simpelweg als sierverlichting. Haal de kerstsfeer in huis met dit prachtige tafellampje.

Prijs: vanaf €356,-

Vibia africa

De Africa tafellamp is ontworpen door Francisco Gómez Paz en is uitgebracht door het Spaanse merk Vibia. Het oplaadbare lampje biedt mooie uitkomst voor uw woning door functionele aspecten met design te combineren. De lamp heeft een bijzondere, opvallende vorm en krachtige verlichtingsopties. Met zijn conische steel, nette kop en matgelakte afwerking, straalt deze lamp elegantie en stijl uit. Het licht komt schuin naar beneden uit het armatuur waardoor u de verlichting gemakkelijk op de juiste plek kan richten. Hiermee dient de tafellamp zowel als sier verlichting en als leeslamp.

Prijs: €340,-