Winkelen per
Prijs
 1. 67
  2644
Ontwerper
 1. Alain Monnens (2)
 2. Andrea Bastianello (2)
 3. Arik Levy (1)
 4. Bernhard Dessecker  (1)
 5. Brand en van Egmond (1)
 6. Carlotta de Bevilacqua, Paola di Arianello (1)
 7. Sandro Santantonio (1)
 8. (1)
 9. Edoardo Fioravanti (1)
 10. Enzo Catellani (6)
 11. View 58 More

Sfeerlamp

De design wand sfeerlampen bij Hoogspoor zorgen voor extra sfeer en decoratie. Ze zullen aan de muur waarop ze geplaatst worden iets toevoegen door hun vorm of kleur. De sfeerlampen aan de wand zijn een toevoeging aan het interieur, maar moeten wel perfect passen in die sfeer. U kunt kiezen uit veel verschillende ontwerpen en allen hebben een andere sfeer. Zo is het merk Axis een sfeer volle collectie met een eigen gezicht. Ook bijvoorbeeld Disegnoluce heeft een aantal modellen met een eigen sfeer en uitstraling. Sfeerlampen hebben vaak een decoratieve uitstraling en maken uw interieur compleet.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Sfeer wandlamp in verschillende modellen

De sfeer wandlampen van HOOGSPOOR zorgen ervoor dat de basisverlichting versterkt word door onze wand sfeerlampen. Het merk Axis biedt in het algemeen eenvoudige lampen aan, maar ogen zeer modern. Door de strakke vormen en kleurgebruik van deze traditionele modellen zijn ze zowel te gebruiken in een klassiek als een modern interieur. Bekijk bijvoorbeeld de Square LED wandlamp van Axis. Het ontwerp van Christophe Gevers straalt door de combinatie van de klassieke kleuren en strakke vormen klasse uit. De lamp is verkrijgbaar in het nikkel, wit, chroom, goud, zwart en brons. En kan verschillende ruimtes in uw woning van sfeerverlichting voorzien zoals; eetkamer, kantoor / studeer kamer, keuken verlichting, kinderkamer, schilderij verlichting, slaapkamer en/of woonkamer. De Disegnoluce heeft ook een aantal modellen met een eigen sfeer en uitstraling. Bekijk bijvoorbeeld de Graphia W small wandlamp van Disegnoluce ontworpen door Andrea Bastianello. Een moderne design wandlamp met een decoratieve uitstraling die uw interieur compleet maakt. Deze wandlamp is ook verkrijgbaar in de LED versie namelijk de Graphia W small LED wandlamp, voor als je kiest voor een duurzamer verbruik of als je een wandlamp wilt die extra lang meegaat. De Graphia W wandlamp is ook te verkrijgen in square uitvoering, de Graphia W Square wandlamp, natuurlijk ook in LED te verkrijgen bij HOOGSPOOR, Graphia W Square LED wandlamp.

Sfeer wandlamp met functionaliteit

De Sfeer wandlampen, de naam zegt het al, het zorgt voor sfeerverlichting. Zijn er ook wand sfeerlampen die van functionaliteit zijn voor zien? Functionele wandlampen zijn veelal wandlampen met een knik-arm, zodat je een bepaalde plek kunt uitlichten om bij te werken of lezen. Functionele wandlampen zijn ideaal om te gebruiken als leeslamp. Bekijk bijvoorbeeld de Alpha Wall 7940 van Vibia, dit is een sfeer wandlamp die ook zeer functioneel te gebruiken is. Één deel van de lamp zit vast aan de muur, en het andere deel waar de verlichting in zit kun je draaien. Op deze manier kun je het lichtpunt veranderen en ook gebruiken bijvoorbeeld bij het lezen van een boek.