Klemlampen

De handige design klemlampen koop je bij Hoogspoor. Als u een lamp zoekt die u op elke plek kan zetten waar u wilt, om een object uit te lichten, of bij te schijnen als je even meer licht nodig hebt. Dan is de klemlamp van Hoogspoor iets voor u.


Klemlampen zorgen voor handige oplossingen

Klemlampen kun je plaatsen op de meest ideale plekken wanneer je er licht nodig hebt. Het is een handige oplossing, je kunt ze dus overal aan vast maken. Zoals de boekenplank, je bureau, een kast of richt het op een object. Ook aan de rand van uw bed is een handige plaats, zo kun je gemakkelijk een boek lezen in bed. De handige klemlampen hebben een mooie textuur en zijn van top kwaliteit. Je kunt ze gemakkelijk vestigen en verplaatsen. Met een klemlamp kun je dus flexibele verlichting creëren, en gebruiken als alternatieve lichtbron bijvoorbeeld voor bij uw kasten, als het algemene licht niet genoeg licht biedt. Deze lampen hoeven zeker niet alleen voor de functionaliteit in uw woning te zitten, ook zijn er verschillende design klemlampen te verkrijgen bij HOOGSPOOR. We hebben top designmerken in het assortiment zitten zoals; Artemide, FlosNimbus led. Een van de bestsellers is de Kelvin LED wandklem van het merk Flos. Een ontwerp van Antonio Citterio bestaande uit een serie met ook wandlampen/tafellampen gemaakt van aluminium en in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Klemlampen functioneel en design gericht

Klemlampen zijn te gebruiken op vele plekken en hebben diverse gebruiksmogelijkheden. De lamp is voornamelijk bestemd voor de functionaliteit. Met deze lamp kun je licht bij schijnen op plekken waar je dit weinig hebt. Gericht op een object, in of op je kast, noem het maar op. Zeer functioneel dus. De lampen kappen in diverse kleuren en strakke en slanke armaturen. De flexibiliteit van de kop is essentieel voor een klemlamp, dit wordt veelal mogelijk gemaakt door een flexibele arm. Op deze manier kun je ook daadwerkelijk de plek die je wilt verlichten effectief benutten, en dat is immers waar deze lamp voor staat.

Klemlampen zijn energie besparend

Klemlampen zijn extra lichtbronnen, die een functionele aanvulling kunnen zijn in uw interieur. Omdat het extra lichtbronnen zijn, en niet nodig zijn om een sfeervolle verlichting te creëren in de ruimte, laten mensen deze 'extra stroomkosten' liever voor zich voor bij gaan. Maar er zijn ook LED klemlampen die voor oplossingen kunnen bieden. LED lampen zijn een stuk duurzamer in gebruik en hebben een veel grotere levensduur met het aantal branduren dat ze hebben. LED lampen zijn net zo functioneel en zijn ook in verschillende design uitvoeringen verkrijgbaar.