Winkelen per
Prijs
 1. 16
  7645
Inbouwhoogte
 1. 55
  190

Plafondlampen

We hebben bij Hoogspoor verschillende soorten plafondlampen, de plafonnière, de opbouwspot en de inbouwspot. We hebben ze van verschillende soorten merken en in verschillende soorten kleuren. Ook hebben we verschillende soorten lichtbronnen zoals LED, gloeilamp, halogeen of spaarlamp. Ze zijn allemaal erg uniek en van goede kwaliteit en zullen uw interieur erg goed doen uitkomen. De leuke plafondlampen van flos zullen bij u erg in de smaak vallen. Of gaat u voor een wat uitdagendere lamp zoals die van Brand en van Egmond. Deze plafondlampen zijn te verkrijgen bij Hoogspoor Design Light te Tilburg.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

De mooie plafondlampen lampen bij Hoogspoor zijn erg divers. Je kunt kiezen uit functionele armaturen of decoratieve armaturen die vaak uitgevoerd zijn in LED. Het zal er een stuk gezelliger gaan uitzien. Plafonnières worden veelal gebruikt voor een ruimte vanuit het midden met algemene verlichting, om zo de ruimte te verlichten. Om de mooie plafonnières te kunnen bewonderen zal u op de webshop of in de showroom van Hoogspoor te Tilburg kunnen kijken.  

Plafondlampen heb je in verschillende merken

Plafondlampen zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar bij HOOGSPOOR. Wij hebben een groot assortiment aan verlichtingsmerken waar we een hoop mooie plafondlamp armaturen tussen hebben zitten die de omgeving daarom heen op een prachtige manier verlichten. Een aantal van deze merken: Serien, Artemide, Delta light, Moooi.  

Plafondlampen kunnen energiebesparend zijn

Plafondlampen met LED verlichting. Lampen van LED worden steeds vaker gebruikt als alternatief voor Halogeen en Tl- verlichting. LED verlichting is een goed alternatief, ze zijn 85% zuiniger dan een gloeilamp en verbruiken 75% minder stroom dan een halogeenlamp. De aanschafprijs van LED lampen ligt wel een stuk hoger, maar door de lange levensduur en het lage verbruik van de LED verlichting, betaal je op de lange termijn veel minder. LED lampen zijn dus goed voor het milieu en de portemonnee. Er zijn ook plafondlampen met een ingebouwde sensor. Hier hebben wij ervaringen mee en raden deze niet snel aan. Wij bij Hoogspoor plaatsen liever losse sensoren, deze werken vaak stukken beter, en kunnen overal geplaatst worden. Dit zorgt ervoor dat (plafond)lampen niet onnodig aanblijven staan op momenten dat er niemand gebruik van maakt. Lees voor meer details over verlichting & energieverbruik op de website van Hoogspoor.  

Plafondlampen zelf monteren

Plafondlampen monteren is voor de een gemakkelijker dan voor de ander. Met de juiste instructies van ons zou u het zelf kunnen proberen. Als dit niet gaat sturen wij graag een monteur bij u langs die dit voor u doet. Tips voor het monteren van (plafond)lampen kunt u natuurlijk ook vinden op de website van Hoogspoor.  

Plafondlampen in de vorm van inbouw en opbouwspots

Plafondlampen zijn meestal de centrale verlichting in de ruimte. Inbouwspots kunnen worden gebruikt algemene verlichting maar ook als accentverlichting. Als u inbouwspots op het plafond heeft aangebracht en je deze langs de muur laat strijken, dit geeft een stijlvol en bijzonder effect. Door dit te doen wordt de ruimte meteen een stuk groter. Dit zijn allerlei trucjes waardoor je de ruimte van je woning anders kan laten ogen. Als u niet de mogelijkheid heeft om inbouwspots te plaatsen als plafondlamp, kunt u gebruik maken van opbouwspots. Het voordeel van opbouwspots als plafondlamp is dat je ze individueel kunt richten, om zo verschillende onderdelen in de ruimte te verlichten. Opbouwspots zijn in de aanschaf een stukje duurder dan inbouwspots. Toch word er veel werk bespaard doordat er geen gaten in het plafond hoeven te worden gemaakt en dat je niet hoeft te stucen.