Winkelen per

Buitenverlichting

Buiten verlichting is niet allen bedoelt als beveiliging van uw woning. Buiten verlichting is ook een manier van verlichten van uw directe omgeving van uw huis om uw prettiger te laten wonen. Dit doen we door lampen goed verdeeld over de tuin te verdelen.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Lampen voor buitenverlichting.

Door dit strategische verdelen van de buiten lampen in de tuin combineren we daar waar mogelijk het functionele verlichting met verlichting welke voor een mooi en gezellig licht zorgt in de tuin.

Door de omgeving te verlichten heb je een prettige achtergrond en diepte in de tuin. Door de tuinverlichting ook nog andere hoogtepunten in de tuin te laten verlichten krijg je een prettige sfeer als je binnen of op je terras zit.

LED in buitenverlichting.

.

Om de sfeer goed te houden is de buitenruimte is het toepassen van de juiste LED van groot belang. De juiste LED kleur is daarbij van belang. Veel zuidelijkere fabrikanten vinden juiste de koelere kleuren LED prettig in de openbare ruimte en in tuinen. terwijl in de noordelijke helft van Europa juiste behoefte is naar de warmere LED licht kleuren.

De blauwige kleuren van veelal goedkope LED maakt geen prettige sfeer. Maar eerder koel en afstandelijk. Het is dus zaak om goede LED aan te schaffen van een goede LED kleur kwaliteit.

Buiten armaturen kwaliteit.

Omdat dat we in een vochtig land wonen is het belangrijk dat de buiten verlichting goed waterdicht is. We willen voorkomen dat de buitenlampen binnen korte tijd kapot gaan.

Een goede opbouw van het armatuur is dan ook erg belangrijk, maar ook montage van de buiten lampen bepaald voor een groot gedeelte hoe lang de lamp mee gaat.

Daarom hebben veel LED merken waar wij mee werken de montage makkelijker gemaakt. Voor dit installatie gemakt moet u wel iets meer betalen, maar dat verdient u terug aan de ergernis en tijd dat het armatuur mee gaat.