Winkelen per
Prijs
  1. 51
    7187

Uplighter indirect

Het verschil met een normale lamp en een up-lighter is dat het licht naar boven geschenen word. Een groot deel van de ruimte word er door verlicht, het geeft een mooie natuurlijke basis verlichting.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Uplighter vloerlamp Creëert fraaie verlichting

Een uplighter vloerlamp is de ideale oplossing om uw kamer voor een groot deel te verlichten door indirect licht met halogeen of een LED lichtbron. De naam zegt het al, het licht naar boven, op deze manier wordt het licht via het plafond verspreid. Indirect licht laat het lijken alsof de kamer hoger is. In een lage ruimte is een uplighter een erg goede lamp om er neer te zetten en door de uplighting lijkt de kamer hoger te worden. De uplighters hebben veelal een dimmer. Zeer prettig om bij verschillende bezigheden het licht hierop aan te passen. Wanneer u het licht dimt scheelt dit natuurlijk ook weer in de kosten. Er zijn ook uplighters die beschikken over een leeslampje.  

Uplighter vloerlamp design exemplaren

Uplighter vloerlampen zijn bij HOOGSPOOR natuurlijk ook aanwezig. Een aantal fraaie exemplaren vloerlampen die voorzien zijn van uplighting. De Montjuice Terra is een uplighter ontworpen door Santiago Calatrava. Deze aparte lamp in de letter Z vorm met daarop een driehoekig kapje wordt uitgegeven door Artemide. De lamp geeft zowel indirect als gedimd licht. De Jazz vloerlamp van Vibia is ook een mooi uplighting exemplaar. De vloerlamp is ontworpen door Diego Fortunato en is verkrijgbaar in wit, rood, zwart, zilver, goud. HOOGSPOOR beschikt ook over armaturen met downlighter/downlighting en lampen die beide lighting effecten hebben,