Winkelen per
Prijs
  1. 79
    2634

Wand- plafondlampen

De wand/plafond lampen van Hoogspoor zijn erg veelzijdig, u kunt ze zowel aan het plafond als aan de wand bevestigen. U kunt ze in veel ruimtes gebruiken zoals in de woonkamer of een slaapkamer. Veel modellen zijn sfeervol maar je hebt ook modellen die zijn rustiger van vorm. U kunt kiezen uit een aantal merken, kleuren en ontwerpen. Deze lampen zijn erg populair door dat ze erg functioneel zijn. Maar niet alleen functioneel, ze zijn ook decoratief.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Wand- plafondlamp ideaal voor gebruik

Wand- plafondlampen, zoals de naam eigenlijk al zegt, een lamp voor aan de wand of plafond. Een wand- plafondlamp kun je op meerdere plekken in je woning kwijt. Waar je de lamp liever eerst aan de muur had gehangen, en uit eindelijk toch liever aan het plafond ziet, is dit geen probleem. Een wand- plafondlamp is dus erg praktisch. Bij HOOGSPOOR zijn er ook lampen die wat strakker tegen de wand of plafond aan zitten en minder uitsteken. Deze nemen minder ruimte in beslag maar kunnen ook niet worden versteld zoals bij bijvoorbeeld de Sento Singolo wel kan. De Metropoli van LucePlan ontworpen door Alberto Meda & Paolo Rizzatto is een wand- plafondlamp die weinig ruimte in beslag neemt. Ook is deze lamp erg zuinig. Deze lamp is waterdicht en kan ook dienen als buitenverlichting. Bekijk hier de Metropoli 17 P met een diameter van 17 cm en de Metropoli 27 P met een diameter van 27 cm. De Tivu voor aan de wand en plafond, die ontworpen is door Jozeph Forakis voor Foscarini. Een lamp met een glad oppervlak en een simpele vorm. Deze vierkante/ovale lamp schijnt licht op de wand erachter. Deze lamp van het merk Foscarini is ook verkrijgbaar in een kleinere maat voor aan de muur, Tivu wall piccola.  

Wand- plafondlamp met verstelbare functies

Wand- plafondlamp met innovatieve functies. De Sento Singolo serie ontworpen door Axel Meise voor Occhio biedt meerdere formaten wand- plafondlampen. Zie bijvoorbeeld de Sento Singolo 30 wand/plafondlamp. Deze lamp heeft een arm van 30 cm, maar is ook verkrijgbaar met een 20 cm arm, Sento Singolo 20 wand/plafondlamp. Ook een exemplaar met een 40 cm arm, Sento Singolo 40 wand/plafondlamp. De Sento collectie is uitgevoerd met een aantal innovatieve functies, een van de belangrijkste is, het armatuur in- en uit kunnen schakelen en dimmen zonder het armatuur aan te raken. De lampkoppen zijn verkrijgbaar in mat of glanzend zwart, mat of glanzend wit, mat of glanzend chroom en mat goud. Er zijn ook 2 speciale kleuren beschikbaar, brons en rosé goud, deze hebben een meerprijs. Dit kan doordat er twee sensoren in de Sento lampkop zitten die reageren op beweging. De arm wordt los van de lampkop besteld en u kunt hier de kleur van de wandbevestiging en de arm zelf kiezen. De lampkop van de Sento Singolo moet ook los besteld worden. Occhio biedt veel verschillende mogelijkheden voor de lichteffecten in de lampkoppen. Dit wordt bepaalt door verschillende glaasjes en lenzen die ook los te bestellen zijn. Wij bieden de meest gekochte lampkoppen aan. De lampkoppen zijn verkrijgbaar in mat of glanzend zwart, mat of glanzend wit, mat of glanzend chroom en mat goud. Er zijn ook 2 speciale kleuren beschikbaar, brons en rosé goud, deze hebben een meerprijs. Door de scharnieren is de lamp erg bewegelijk. Dankzij deze scharnieren kan de Sento Singolo naar boven en naar beneden worden bewogen. Er is dus veel keus aan lampen bij HOOGSPOOR Design Light. Ook hebben we bij HOOGSPOOR inbouwwandlampen.