Winkelen per
Prijs
 1. 2
  32593
Ontwerper
 1. Jurgen Bey (1)
 2. Achille and Pier Giacomo Castiglioni (12)
 3. Achille Castiglioni en Pio Manzú (2)
 4. Achille Castiglioni (12)
 5. Adrien Gardère (4)
 6. A. G. Cavalchini / D. Perrucci (1)
 7. Alain Monnens (94)
 8. Alberto Meda & Paolo Rizzatto (19)
 9. Andrea Bastianello (31)
 10. Anthony Duffeleer (2)
 11. View 220 More

Binnenverlichting

Verlichting is een van de grootste sfeer bepaler in uw woning. Naast dat licht functioneel moet zijn om in de ruimte te kunnen zien heeft licht een extra dimensie. Hoe het licht in de ruimte komt en iets doet met de ruimte is sfeer bepalend. Binnen de binnen verlichting vindt u verschillende soorten lampen waarop u kunt selecteren. U kunt op merk selecteren, hanglamp, plafond lampen, tafel lampen vloer lampen wandlampen, spots en stralers en klem lampen selecteren. Zo moet er altijd wel een lamp voor u bij zitten.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Sfeervolle binnenverlichting.

Om te weten wat de lampen doet met uw ruimte is ervaring met licht nodig.

Bij Hoogspoor hebben we deze ervaring en kennis van licht. We kunnen voor u licht plannen maken welke een balans zijn tussen het juiste licht op de juiste plaats, de juiste modellen welke heel uitgesproken zijn of juist heel bescheiden dat combineren we met energie verbruik.

Meer dan mooie lampen.

Omdat hoe licht uit de lamp komt zo bepalend is voor de sfeer in uw woning is het belangrijk dat u niet alleen mooie verlichting kiest. Hoogspoor maakt licht plannen waarbij we als eerste kijken wat voor soorten licht heb ik nodig en waar en hoe kan die soorten licht creëren.

De keuzes van de bijbehorende lampen kiezen we vervolgens met de eerder bepaalde uitgangspunten. de verschillende lampen gecombineerd geeft uiteindelijk de sfeer welke de klant zoekt. Hierbij staan we open voor suggesties van de klant en kunnen eventuele bestaande verlichting worden geïntegreerd in het plan. Hierbij moeten we natuurlijk altijd rekening houden met de bouwkundige mogelijkheden en de fase waarin uw project zich bevindt.

Moderne lampentechniek.

De verlichtingsbranche is door de ontwikkeling van LED aardig in beweging. De LED technologie geeft nieuwe boeiende mogelijkheden. Oude lampen worden aangepast naar energie zuinige uitvoeringen zonder de bekende modellen aan te passen. Maar daarnaast is de nieuwe mogelijkheden welke LED biedt welke veel ontwerpers tot grote creativiteit brengen.

Veel nieuwe modellen van Lampen zijn hiervan het gevolg. De licht adviseurs doen hun best om deze nieuwe ontwikkelingen bij te houden zodat wij deze vol overtuiging kunnen toepassen bij onze klanten.