Opbouwspots

Opbouw spots nodig met LED?

Inbouwspots zijn niet in elke situatie te gebruiken. Een voorbeeld is dat als u te maken heeft met een betonnen plafond dan zijn opbouwspots een ideale oplossing. Opbouwspots geven net als inbouwspots gerichte verlichting. Opbouwspots kunt u gemakkelijk in elke gewenste richting draaien die u maar wilt. Veel verschillende opbouw spots zijn er te krijgen. Als u de design opbouw spots goed gebruikt in combinatie met uw hanglampen, vloerlampen en wandlampen krijgt u een goede sfeer in uw eigen huis.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Diverse merken opbouwspots

In de lichtshop vindt u verschillende voorbeelden van design opbouw spots van bijvoorbeeld Ares, Zero, Osram of bijvoorbeeld Nimbus Led. Ook in onze winkel kunt u voorbeelden vinden van opbouw spots. De spots zijn in verschillende uitvoeringen te krijgen. U kunt denken aan richtbare spots, vaste spots, led spots of bijvoorbeeld ronde of vierkante strakke opbouw spots.

Wat kunt u allemaal met een opbouw spot?

Een opbouw spot wordt meestal gebruikt om iets uit te lichten. Door een opbouw spot te kiezen welke richtbaar is kunt u de spot gebruiken om iets te verlichten. Een opbouw spot is hiervoor erg geschikt omdat deze over het algemeen beter richtbaar is dan een inbouw spot.

Wel moet u de juiste afstand tot de muur of uit te lichten object aanhouden om een mooi licht effect te krijgen. Een vaste opbouw spot kunt u installeren voor algemeen verlichting toe te passen. Hierbij is het verstandig dat u een bredere lichtbundel gebruikt. De opbouw spot geeft dan een beter lichtbeeld in uw eigen huis of werk. Veel design opbouw spots of moderne spots zijn te krijgen in strakke of minimalistische uitvoeringen.

Een opbouw spot met LED?

De opbouw spot is nu veelal in een LED licht verlichting te krijgen. Bijna alle design opbouw spots zijn voorzien van een goede kleur weergave (hoe goed de LED kleuren kan weergeven) en te krijgen in verschillende kleur temperaturen. De LED is te krijgen in warme LED kleur zoals 2700K tot koelere kleuren zoals 3000K of zelfs 4000k. Bij de meeste LED opbouw spots is de LED driver een soort trafo in de lamp geïnstalleerd. Dit geld echter niet voor elke opbouw spots. Regelmatig is deze niet voor zien in de design lamp en moet u de LED driver buiten de opbouw spots plaatsen.