Lichtplan laten maken Amsterdam

Lichtadviseurs in de omgeving van Amsterdam

HOOGSPOOR Design Light is een verlichtingszaak met experts op het gebied van hoogwaardig lichtadvies en het ontwerpen van lichtplannen. Wij zijn ook werkzaam in de omgeving van Amsterdam. Of u nu als particulier, bedrijf of architect op zoek bent naar oplossingen voor verlichting. U wordt door deskundige lichtadviseurs geholpen. Van lichtadvies en lichtplan naar installatie, montage en bediening. HOOGSPOOR creëert de perfecte sfeer en denkt daarbij aan uw comfort, maar ook aan veiligheid en energiezuinigheid.

Je lichtplan laten ontwerpen en plaatsen door dé experts in de omgeving van Amsterdam

Met meer dan 60 jaar ervaring maken wij van uw droomproject een succes. Onze ambitie is het overtreffen van uw verwachtingen. Onze adviseurs zijn stuk voor stuk goed opgeleide professionals en kunnen u met al uw vragen over licht en verlichting helpen. De adviseurs passen de verlichting aan op hoe u uw ruimte wilt beleven. HOOGSPOOR kan vervolgens zorgen voor het installeren en monteren. Wilt u nog meer comfort en bedieningsgemak in huis of kantoor, dan kunt u ook bij ons terecht voor Domotica advies.

HOOGSPOOR ontwerpt niet alleen lichtplannen

Wist u dat HOOGSPOOR meer voor u kan betekenen dan alleen het ontwerpen van een lichtplan? U kunt bij ons ook terecht in de showroom en webshop voor hoogwaardige design verlichting! Zo kunnen wij u de ultieme beleving van verlichting laten ervaren in onze showroom. Maar ook via de webshop kunt u gemakkelijk inzicht krijgen in welke merken design verlichting wij verkopen.

Heeft u een idee, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een lichtplan te laten maken in de omgeving van Amsterdam?

Neem contact met ons op! Onze lichtadviseurs helpen u graag.

lichtplan schuurwoning met design verlichting
lichtplan nieuwbouwvilla