Design verlichtingswebshop

De menukaart verlichtingsplan van HOOGSPOOR

Van oriëntatie tot een magisch lichtplan.

Wilt u een verlichtingsplan laten maken?

De menukaart verlichtingsplan van HOOGSPOOR: van oriëntatie tot een magisch lichtplan, alle varianten zijn mogelijk. U kunt bepalen wat u belangrijk vindt in een lichtplan en zelf bepalen in onze menukaart verlichtingsplan waar u gebruik van wil maken.

Licht is iets magisch en onmisbaar voor in uw woning. Hoogspoor laat u het licht beleven in de showroom en denkt graag met u mee over creatieve oplossingen om uw woning magisch in te richten met licht. Hoogspoor werkt met een menukaart verlichtingsplan waarop u vier verschillende mogelijkheden terug vind. Afhankelijk van uw “lichtvraagstuk” kunt u in overleg met een van onze lichtadviseurs hier een keuze uit maken.

Daarnaast leveren wij ook een aantal losse diensten. Dus met onze menukaart kunt u beginnen met het basis lichtplan en uiteindelijk uitkomen door diensten bij te kopen bij het magisch lichtplan.

 

HOOGSPOOR UW VERLICHTINGSPLAN LATEN MAKEN ?

 

Wij helpen u dus met uw verlichtingsvraag stuk. Goede verlichting is meer dan een mooie lamp ophangen. Wij kijken als eerste naar de ruimte en hoe u de ruimte wil gaan gebruiken. Weten we dat de manier waarop het licht uit het armatuur komt voor een groot gedeelte de sfeer in de ruimte bepaald. De verschillende soorten licht zoals direct licht indirect licht, spot licht en lokaal licht zijn de elementen welke de ruimte vormgeven en voor een groot gedeelte bepalen hoe je de ruimte ervaart. Daarnaast zorgen we samen met u voor een balans in vormen en kleuren door de juiste lampen te kiezen. Dit zijn de elementen waar HOOGSPOOR mee speelt. Door gebuikt te maken van de menukaart verlichtingsplan kunt u zelf bepalen tot waar HOOGSPOOR mee moet denken.

IMPRESSIE VAN GEREALISEERDE HOOGSPOOR PROJECTEN