Winkelen per
Prijs
  1. 69
    1077

Up en downlighters

De up-down lighter is een lamp die naar boven en naar beneden schijnt. Door up-down lampen te gebruiken, kunt u de wanden mooi uitlichten in uw kamer en krijgt u gelijk natuurlijk indirect licht de ruimt in. Hierdoor zal de ruimte er hoger uitzien. Uw ruimte zal u anders ervaren door het licht effect van de up-down lighter van Hoogspoor. U kunt kiezen uit een aantal ontwerpen van verschillende merken. Zo gebruiken we de Tibo van Toss B veel voor dergelijke oplossingen.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Up en downlighter wandlamp in één

Up en downlighter wandlampen voor aan uw wand? Bij HOOGSPOOR hebben we een groot assortiment lampen/armaturen. Ook hebben wij wandlampen met een up en downlighter die geschikt zijn in meerdere ruimtes in uw woning. De uplighter verspreid het licht alleen omhoog, de downlighter schijnt het licht naar beneden, en de up en downlighter doet dit beide. Het is verkrijgbaar met verschillende lichtbronnen, met halogeen en LED verlichting. LED verlichting kost wat duurder dan halogeen licht, maar het is een stuk duurzamer, en de kwaliteit van de verlichting neemt zeker niet af. TossB heeft een aantal mooie wandlampen, bijvoorbeeld de 25° Wall lamp ontworpen door Alain Monnens. De wandlamp heet zo doordat de lamp rechte lijnen en perfecte hoeken van 25 graden heeft. Hierdoor heeft de wandlamp ook een strak uiterlijk. Deze wandlamp is 360° graden roteerbaar en kan dus op vele manieren de wand versieren met licht dat zowel naar onder als naar boven wordt geschenen. De wandlamp is ook te verkrijgen in LED uitvoering 25° LED wandlamp en in een wat grotere variant met LED 25° big LED wandlamp.  

Up en downlighter wandlamp van verschillende merken

Up en downlighter wandlampen bij HOOGSPOOR kunnen erg verschillen qua uiterlijk. Wij hebben onder andere de merken; Vibia, Artemide, Flos, Nemo ItalianaluceRotalianaCini & NilsDisegnoluce. Dit zijn een aantal van onze merken die prachtige armaturen met up en downlighter in de collectie hebben. Zie bijvoorbeeld de Alpha 7930 van het merk Vibia. De lamp heeft de vorm van een rechthoek met aan de beide uiteinde een halve cirkel. Dit armatuur is ontworpen door Ramos & Bassols, en is ook te verkrijgen in een rechthoekige vorm, Alpha Wall 7935. Zie ook de Foglia wandlamp van Flos die ontworpen is door de Italiaan Tobia Scarpa. Een wandlamp met een modern uitstraling die is gemaakt van gebogen staal. De lichtbronnen worden afgeschermd door de twee gebogen uiteinden. Staat mooi in de slaapkamer maar kan ook zeker dienen voor de sfeerverlichting in de huiskamer. Verkrijgbaar in de kleuren nikkel, zwart en wit. Niet alleen up en downlighters maken uw interieur af. Ook wand/plafondlampen kunnen een belangrijke rol spelen in de verlichting van uw woning. Ook bieden wij up en downlighter wandlampen aan voor uw buitenverlichting.