Winkelen per
Prijs
 1. 68
  7187
Ontwerper
 1. Achille and Pier Giacomo Castiglioni (1)
 2. Achille Castiglioni en Pio Manzú (2)
 3. Achille Castiglioni (1)
 4. Adrien Gardère (1)
 5. Alain Monnens (2)
 6. Arik Levy (2)
 7. Benno Premsela (1)
 8. Bertjan Pot (1)
 9. Brand en van Egmond (1)
 10. Charlotta de Bevilacqua (1)
 11. View 67 More

Vloerlampen

Je hebt vloerlampen in allerlei soorten en maten, bij Hoogspoor hebben we de sfeerlamp, up-lighter, booglamp, leeslamp en werkplek verlichting. Van verschillende soorten merken en kleuren hebben wij vloerlampen zoals van Nimbus, flos of Artemide.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Vloerlampen en Binnen verlichting

Van decoratief naar functionele vloerlampen kunt u vinden in ons assortiment. De vloerlamp is erg handig en kan in elke ruimte geplaatst worden. De sfeer van uw interieur zal er beter van worden. De kwaliteit van de staande lampen bij Hoogspoor is hoog en het zal u niet teleurstellen. Bent u op zoek naar LED verlichting, ook hier hebben wij vloerlampen voor. Hier ziet u onze vloerlampen op een rij en kunt u ze bewonderen op onze webshop of in onze showroom van Hoogspoor Design Light te Tilburg.  

Vloerlampen diversiteit

Vloerlampen zijn bijna onmisbaar in de woonkamer en zorgen voor de perfecte sfeerverlichting. Bij Hoogspoor hebben we verschillende merken vloerlampen van onder andere Nimbus, flos of Artemide. Bekijk hier het gehele merken overzicht. Vloerlampen worden ook wel staande lampen genoemd en kunnen in ieder interieur een belangrijke rol spelen. Deze lampen zijn erg praktisch en makkelijk te verplaatsen in het interieur. U heeft voor de staande lamp alleen een stopcontact nodig dus het gereedmaken van de elektriciteitstoevoer is overbodig. Er zijn ook dimbare vloerlampen, een wat helderder licht voor bij het lezen van de krant of wat zachter als u tot rust wilt komen, hierdoor bespaart u ook een hoop energie. Wanneer u op zoek bent naar een leeslamp, dan neemt u een staande lamp met leesarm. En wanneer u een sfeerverhogende staanlamp wilt, neem er dan een met een opvallende uitstraling, dit zal dan een eyecatcher worden in uw woning.  

Vloerlampen met up-lighter

HOOGSPOOR heeft ook up-lighters in het assortiment zitten. Uplighting zorgt voor indirect licht en vergroot hierdoor de kamer. Wanneer u een wat kleinere kamer hebt, of u wilt een hoek van iets meer verlichting voorzien zou een up-lighter beter tot zijn recht komen dan een plafondlamp. Het prettige aan een vloerlamp is dat ze eenvoudig te verplaatsen zijn. Zo kunt u waar nodig de sfeerverlichting aan passen en veranderen.  

Vloerlamp in de vorm van een booglamp

De booglamp is al vanaf oudsher een populaire lamp. Tegenwoordig is de booglamp nog steeds erg populair en komen er elk jaar nieuwe modellen bij. De booglamp zorgt er simpel weg voor dat licht krijgt op een bepaald punt zonder dat de lamp in de weg staat. Het is een ideale leeslamp omdat het licht altijd van boven komt. Je hebt ook booglampen met meerdere armen en de meeste booglampen hebben een buigzame stang zodat je de lichtval kunt bijstellen.