Winkelen per
Prijs
  1. 130
    1611

Leeslamp

De wand lees lamp van Hoogspoor bieden uitkomst als u een boek wilt lezen, hobbyen, maar ook als u een wand of object wilt verlichten en niet zoveel ruimte heeft. De leeslamp is makkelijk als er een muur in de buurt is. Ook als bed lees lamp is dit vaak een passende oplossing.

Als u een beweegbaar bed heeft dan is een lamp met een arm erg praktisch. U kunt kiezen uit zowel een klassieke stijl of een meer moderne stijl, van beide stijlen is er een ruim aanbod bij Hoogspoor. Een mooie wand leeslamp is de Tolomeo Micro LED lamp van het merk Artemide. Het is een ontwerp van Michele de Lucchi en Giancarlo Fassina. U kunt ze bewonderen op de webshop of de showroom van Hoogspoor Design Light te Tilburg.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Lees wandlamp zorgt voor directe lichtbundel

Een lees wandlamp geeft je de mogelijkheid om vanaf een vast punt een directe lichtbundel in te schakelen. Leeslampen worden vaak gezien als functionele verlichting. Lees wandlampen zijn vaak voorzien van een buigzame stang of knik-arm. Zo kun je het lichtpunt veranderen en zonder enige moeite ontvang je het licht precies waar je hebben wilt. Bekijk bijvoorbeeld de Tolomeo Micro LED wandlamp van het merk Artemide. Het is een ontwerp van Michele de Lucchi en Giancarlo Fassina. Dit armatuur is te bewonderen op de webshop maar ook in de showroom van Hoogspoor Design Light te Tilburg.
 

Lees wandlampen van de Tolomeo collectie

Lees wandlampen in een moderne of klassieke stijl? HOOGSPOOR is voorzien van vele merken en modellen wandlampen voor bijna iedere stijl. Artemide heeft mooie exemplaren armaturen op de markt gebracht. Met name de Tolomeo collectie is een gewilde lees wandlamp. Door de flexibiliteit van deze lampen is hij zeer makkelijk in gebruik. Niet alleen te gebruiken als leeslamp maar ook om schilderijen of andere objecten in de ruimte te verlichten. De Alpha Wall (7940) van Vibia is een lamp die inzetbaar is als uplighter (indrect). Een lamp die een sfeer verlichtende functie heeft, maar door het een bewegende deel van de lamp kun je het lichtpunt aan verschillende kanten van de muur verspreiden. Maar ook kun je lamp van de muur afhouden en laten schijnen op je werkplek of boek, ideale lees wandlamp dus.