Winkelen per
Prijs
 1. 112
  7109

Bedlamp

Bij Hoogspoor te Tilburg hebben wij allerlei bedlampen. Kies een bedlamp dat past bij uw behoeftes en stijl. Lampen voor in uw slaapkamer zijn erg belangrijk want die kunnen namelijk net dat beetje comfort geven. Moet de lamp goed lees licht geven of is hij meer voor algemeen sfeerlicht? Of heeft u een bed welke versteld kan worden?

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Bedlampen

Een goede keus kan het verschil maken in de slaapkamer. U kunt kiezen uit fel of zacht gedimd licht en welk model u wilt. Daarnaast kunt u kiezen voor een LED variant. Omdat het een bedlamp is, is het makkelijk om het aan en uit te zetten, zonder dat u uit bed moet! Ook staat het meestal dichtbij uw bed.

Bedlamp in klassieke, moderne, landelijke vorm

Bedlampen worden meestal onderschat in het interieur. Wilt u in bed nog in uw dagboek schrijven, of leest u nog graag een boek in bed? Dan is een bedlampje perfect om te gebruiken. Niet iedere tafellamp is geschikt om als bedlamp op je nachtkastje te plaatsen. Landelijke bedlampen geven vaak een stoere en robuuste uitstraling. Je hebt ook klassieke bedlampen die je als tafellamp kan gebruiken. Ook zijn er moderne tafellampen. Een klassieke bedlamp is op zijn mooist als hij dimbaar is. Bekijk bijvoorbeeld de Lumiere Piccola on/off tafellamp van Foscarini. De tafellamp is in vier verschillende kleuren verkrijgbaar wit, warm wit, turquoise en kersen rood. In de kers rood en turquoise variant maakt deze dubbele behuizing het licht warmer en de kleur intenser. De poten van de driepoot lamp zijn met de hand afgewerkt en gepolijst in de versie van zwart gecoat met vloeibare verf. Ideaal om te gebruiken voor op bijvoorbeeld uw nachtkastje. De Melampo Notte tafellamp van Artemide is ook een ideale Bedlamp. Het ontwerp van Adrien Gardére kan makkelijk en snel in twee posities worden geklikt. U kunt de lamp naar beneden klikken voor een accentverlichting waar bij u het licht verspreid door de ruimte, of omhoog klikken voor zachte verlichting, om bijvoorbeeld bij te kunnen lezen. Het heeft een tijdloos ontwerp, dus u kunt jaren genieten van deze lamp. De lamp is verkleed met zijde satijn grijze kap, als de lamp aan gaat veranderd de kleur in wit. Tegenwoordig zijn de Scandinavische sferen erg populair. Gebruik strakke lijnen, lichte kleuren en natuurlijke materialen. En vind hier een bijpassende bedlamp bij voor op uw slaapkamer.  

Bedlamp als tafellamp of wandlamp

Bedlampen kunt u in verschillende uitvoeringen plaatsen om uw slaapkamer te verlichten. Kunt u een wandlamp gebruiken of een tafellamp om uw slaapkamer te verlichten? Een tafellamp kunt u makkelijk gebruiken als bedlamp voor op uw nachtkastje. Wanneer u s'nachts nog even uit bed moet om naar de wc te gaan, kun u deze lamp zonder moeite in bed aanzetten en hoeft u niet in het donker uit bed te stappen en uw teen te stoten. Ook wandlampen zijn geschikt voor het gebruik als bedlamp/slaapkamer lamp. Een tafellamp als bedlamp op uw nachtkastje zorgt voor de ideale leesverlichting. Een wandlamp aan de muur boven het bed zal meer rondom schijnen en zorgt voor sfeerverlichting.  

Bedlamp met LED verlichting

LED verlichting word steeds vaker gebruikt, en ook bij het gebruik van bedlampen. LED lampen worden door het efficiënte licht dat ze geven ook niet heet, hierdoor zijn ze ook minder brand gevaarlijk. Door de dimbaarheid van de LED lamp kun je ook een warme sfeer creëren in je slaapkamer, wat een erg knus gevoel oplevert.