Winkelen per
Prijs
 1. 79
  7645

Plafonnière

De mooie plafonnière lampen bij Hoogspoor zijn erg divers. U kunt kiezen uit functionele of decoratieve armaturen die vaak uitgevoerd zijn in LED. Plafonnières worden veelal gebruikt voor een ruimte vanuit het midden met algemene verlichting, om zo de ruimte te verlichten. Hieronder kunt u de mooie plafonnières bewonderen of kom naar onze showroom te Tilburg!

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Plafonnière en plafondlampen zijn verschillend

Plafonnière en plafondlampen zijn volgens vele mensen het zelfde. Ook zijn er mensen die denken dat een plafonnière een dure naam is voor plafondlampen. Verkopers kunnen door de chique benaming meer geld vragen voor de lamp. Dit is niet correct. Het is dus geen trendy woord dat wordt gebruikt om de verkoop van de lamp te verhogen. Er zijn wel degelijk verschillen tussen de twee. De plafonnière is een type lamp, net zoals een kroonluchter een plafondlamp is. Het is een vlakke lamp die aan het plafond bevestigd zit met een korte voet. Ze zijn in verschillende stijlen zowel voor industrieel en klassiek als voor modern en landelijk te verkrijgen. Vroeger zag je plafonnières vooral terug komen in de badkamer of op het toilet als smaakvolle decoratie. Tegenwoordig is de lamp in veel meer ruimtes aan te treffen. De lichtbron is in vele designs en ontwerpen verkrijgbaar en is daardoor goed te combineren met elk type interieur.    

Plafonnière van bekende merken

Plafonnières bij HOOGSPOOR zijn erg divers. Functionele lampen en decoratieve lampen voornamelijk met LED uitgevoerd. Armaturen van bekende merken zoals; Artemide, Serien, FoscariniWever & DucréLucePlan, TossBDisegnoluceBrand en van Egmond. Brand en van Egmond heeft een aantal luxe plafonnières die status uitstralen. De Delphinium plafonnière is met zijn gebogen metalen strip met glas pegels één van de meest bekende ontwerpen van dit topmerk. Diverse metalen vormen lopen door elkaar heen met daar tussen glasscherven die zorgen voor extra licht reflectie. De ronde Hollywood plafonnière met gekruld metaal. De lamp heeft een statige en elegante uitstraling. De Flower Power plafonnière is een klassieker binnen de collectie. Weelderige metalen (bloem)vormen met glazen pegels die als het ware naar beneden druppelen. Toepasselijk in zowel moderne als klassieke interieurs. Ook de Icy Lady plafonnière is een prachtig lichtobject dat met zijn gekrulde en weelderige metalen vormen een lichtexplosie creëert en een tijdloze schoonheid heeft.    

Plafonnière met automatische verlichting

Plafonnière die van zelf aan en uit gaat? Met bewegingssensor is dit zeker mogelijk. Lampen met een bewegingssensor zijn erg gewild. Dit komt omdat er praktisch geen schakelaar nodig is om het licht aan of uit te doen. Één sensor zorgt voor het inschakelen van  licht en donker. De andere sensor zorgt voor het waarnemen van personen en bewegingen. De laatst genoemde sensor zorgt er dan ook voor dat de lamp aangaat. De brand tijd van de lamp kun je zelf instellen: bijvoorbeeld instellen dat het licht weer uitgaat als er drie minuten geen beweging is waargenomen. Door deze techniek van de bewegingssensor is de lamp erg energiezuinig en kostenbesparend doordat ze niet onnodig energie verbruiken wanneer er niemand in de ruimte is. De sensorgestuurde plafonnières komen beter tot zijn recht in gangen, kelders en overlopen. Door een sensorgestuurde plafonnière met ingebouwde LED's te kopen, benut je optimaal van deze bijzondere lamp. Ze branden direct op volle sterkte bij het inschakelen. Ook zijn er opbouwspots met bewegingssensoren.