Winkelen per
Prijs
 1. 67
  2783
Ontwerper
 1. Adrien Gardère (1)
 2. Alain Monnens (4)
 3. Andrea Bastianello (3)
 4. Antonio Citterio with Toan Nguyen (1)
 5. Arik Levy (1)
 6. Bernhard Dessecker  (1)
 7. Brand en van Egmond (1)
 8. Carlotta de Bevilacqua, Paola di Arianello (2)
 9. Christian Ploderer (1)
 10. Sandro Santantonio (1)
 11. View 81 More

Wandlampen

De wandlampen van Hoogspoor heb je in verschillende soorten zoals de sfeerlamp, leeslamp, uplighter, up en down lighter, wand/plafondlamp en inbouwwandlamp. Al deze wandlampen hebben we in verschillende soorten toepassingen, merken, kleuren en materialen. U kunt met de wandlamp de muur opfleuren en de kamer verlichten met een helder licht. Het merk Wever & Ducré heeft mooie wandlampen dit geldt ook voor Nosta. U kunt kiezen voor een up / down lighter in een kleinere variant of een grotere variant.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Wandlampen in diverse modellen

De design wandlampen bij HOOGSPOOR zijn van bekende design merken zoals; FlosFoscariniArtemide, Lumina, ModularLuceplanTom Dixon, Vibia,  Jacco Maris en Occhio. Wandlampen behoren niet tot de basisverlichting. Je kunt de basisverlichting wel versterken door met wandlampen sfeerverlichting te creëren. De Sento Verticale van Occhio is een sfeerlamp die volledig bestuurbaar is. Dankzij een sensor in de lamp kop kan het licht gedimd en in- en uitgeschakeld worden door er met je hand langs te gaan. Occhio armaturen kunnen ook uitgevoerd worden met de Air-module. Dit zorgt ervoor dat de armaturen via een app op je smartphone of tablet bestuurd kunnen worden, of met een aparte afstandsbediening speciaal gemaakt voor Occhio armaturen. Functionele verlichting zorgt voor de juiste werplekverlichting, of om juist rustig een boek te lezen. Gericht licht kun je gebruiken om een bepaald pronk stuk in uw woning op te lichten. De Fork wandlamp van Diesel is een lamp die zijn oorsprong vindt in de mode industrie. Ook kun je de lamp 360º bewegen en dus erg handig in gebruik. Een wandlamp kan zeker meerder functies in beslag nemen, bijvoorbeeld functioneel en sfeervol.  

Wandlampen met decoratieve of functionele verlichting?

Wandlampen zijn er bij HOOGSPOOR in een ruim assortiment te verkrijgen. Soorten modellen als bijvoorbeeld de moderne wandlamp, design wandlamp en de klassieke wandlamp. Wat zijn de verschillen tussen een decoratieve verlichting en functionele verlichting? Wandlampen met een buigzame of knik-arm, dit zijn voorbeelden van functionele verlichting. Deze functionele wandlampen zijn onder andere handig te gebruiken in de slaapkamer voor boven uw bed of het nachtkastje. Zo kun je heel gericht met de wandlamp een bepaald punt belichten om bij te werken of te lezen. De Berenice wandlamp van Luceplan die ontworpen is door Alberto Meda & Paolo Rizzatto is een functionele wandlamp. In deze lamp kunnen verschillende reflectoren worden geplaatst. Artemide heeft ook een aantal functionele wandlampen. De Tolomeo Braccio is één van de vele wandlampen uit de Tolomeo familie. Een wat grotere (functionele) wandlamp bestaande uit twee armen, die gemakkelijk te verstellen zijn door middel van een kabelstreksysteem. De Tolomeo Braccio kan gebruikt worden in alle ruimtes van de woning en natuurlijk ook op kantoor. De collectie van Tolomeo heeft een tijdloze uitstraling en past hierdoor bijna in elk interieur thuis. De Tolomeo collectie gaat verder dan alleen wandlampen, ook zijn er tafellampen, vloerlampen, hanglampen van deze serie beschikbaar. De decoratieve wandlamp (net als tafellampen en vloerlampen) zorgen voor extra sfeerverlichting, wat vooral tot zijn recht komt in de wat kleinere ruimtes. Door middel van de indirecte verlichting van de sfeerlamp tegen de muur, lijkt de ruimte groter. Het is een sfeervolle lichtinval en de wandlamp oogt erg stijlvol aan de wand. Bekijk de Pochette wandlamp van Flos die ontworpen is door Rodolfo Dordoni. Een wandlamp met uplighting in de kleuren grijs, brons, wit glans, chroom en is ook te verkrijgen met een downlighter.  

Wandlampen met uplighter en/of downlighter

Wandlampen zijn er in vele modellen en met verschillende functies. Een uplighter (indirect) aan de wand wordt vaak gebruikt om basis verlichting in een ruimte te creëren. De up en Down Lighter is een lamp die naar boven en naar beneden schijnt. Door up en down lampen te gebruiken, kun je de wanden mooi uitlichten in de kamer en krijg je gelijk wat natuurlijk indirect licht de ruimte in. Hierdoor zal de ruimte er hoger gaan uitzien. De ruimte zal je anders ervaren door het licht effect van de up en down lighter van Hoogspoor. Je kunt kiezen uit een aantal ontwerpen van verschillende merken. Zo gebruiken we de Tibo van TossB veel voor dergelijke oplossingen.  

Wandlampen gebruiken als leeslamp

Wandlampen in een klassieke stijl of een meer moderne stijl? Bij HOOGSPOOR bieden wij dit beiden aan. De Tolomeo van Artemide is een zeer gewilde wandlamp/leeslamp en zijn te verstellen zodat u het lichtpunt kunt verplaatsen. Bekijk de Tolomeo Micro wandlamp van Artemide ontworpen door Giancarlo Fassina en Michele de Lucchi. Dit is de kleinste wandlamp uit de collectie van Tolomeo. Net als de grotere uitvoeringen is deze lamp uitgevoerd met het bekende kabelstreksysteem waardoor de wandlamp erg flexibel is en makkelijk in gebruik. Een ideale leeslamp om te gebruiken. Wilt u een functionele en decoratieve wandlamp in één als leeslamp? De unieke Alpha Wall (7940) is een design van Ramos & Bassols uitgebracht door Vibia. Deze wandlamp bestaat uit twee delen. Eén deel zit vast aan de wand en het andere deel is beweegbaar en verlicht. Zo kun je de verlichting naar eigen behoefte verstellen. Het licht omlaag laten schijnen voor sfeerlicht, of in je boek schijnend als je in bed ligt.