Inbouwspots

Inbouwspots toepassen bij u? Inbouwspots kunt u bij Hoogspoor in vele uitvoeringen vinden. U kunt denken aan LED spots of spots met halogeen lampen. Maar het is vooral belangrijk dat u de spots juist gebruikt en goed combineert.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sfeer maken met inbouwspots.

Zo moet u een balans vinden tussen wandlampen, hanglampen en vloerlampen. Want elke soort verlichting zoals inbouwspots, wandlampen of vloerlampen zorgen voor een eigen sfeer in uw eigen huis en hebben een eigen functie binnen de verlichting. Met LED design lampen inbouwspots kunt u een goede sfeer maken als u de spot goed toepast. In de lichtshop vindt u voldoende keus in spots en LED spots. U kunt kiezen tussen LED vervangers en LED spots waarbij de LED in de armatuur zit geïntegreerd.

Inbouwspots inbouwen in plafond.

Moderne inbouwspots verwerken in het plafond is veel moeilijker dan een hanglamp monteren of een tafellamp plaatsen. Bij het plannen van moderne vierkante of ronde LED spots moet u goed nadenken hoe u de inbouwspots in het plafond kunt verwerken. Een goede voorbereiding is daarbij belangrijk.

In onze lichtshop vindt u vele mogelijkheden voor uw spots. We hebben verschillende merken zoals Ares, Osram of Zero. Het moeilijke is dat elke inbouwspot zijn eigen methode van inbouwen heeft. En dat elke plafond in combinatie met elke spot zijn eigen manier van inbouwen heeft. Bij het maken van een lichtplan kunnen wij u goed helpen in de showroom. Hierbij hebben we veel inbouwspots ingebouwd in het plafond.

Welke lichtbron moet ik nemen in mijn spot?

Inbouw spots zijn in verschillende lichtbronnen te krijgen. Belangrijk is bij de keus dat u ook de zelfde soort lichtbron kiest bij uw hanglampen, wandlampen, vloerlamp of tafellamp. U kunt kiezen voor LED, 230 volt of halogeen. Ook zijn er verschillende LED technieken. Zo kunt u kiezen voor een spot met een ingebouwde LED chip of een LED vervanger.

Ook zijn er nog volop halogeen spots te koop waarbij u kunt kiezen of dat u nu of later een LED vervanger plaatst. Wel dient u rekening te houden dat veel van de LED spots of halogeen spots een trafo of LED driver nodig hebben om goed te functioneren. Ook moet u nadenken hoe u uw LED spots dimbaar maakt. Hiervoor zijn verschillende dimmer protocollen voor de LED spots.