Lezing gallery van Dun

Interessante lezing over de verlichting van uw kunst bij Gallery van Dun

In samenwerking met Gallery van Dun in Oisterwijk nodig ik u graag uit voor een interessante lezing over verlichting van kunst. Tijdens deze informatieve avond zal ik u, onder het genot van een hapje en een drankje, ook meer vertellen en laten zien over de verlichting van kunst in uw woning.

De verlichting van kunst wordt regelmatig onderschat. Of het nu gaat om schilderijen, beeldhouwwerken, of andere kunstvormen, de juiste verlichting kan de manier waarop we kunst ervaren drastisch veranderen. Leer alles over deze kunst van het verlichten tijdens onze aankomende lezing, gevolgd door een informele borrel.

Deze lezing is een unieke kans voor kunstenaars, verzamelaars, galeriehouders en kunstliefhebbers om hun begrip van kunst en verlichting te verdiepen. Of u nu een amateur bent of een professional dat maakt niet uit. Ten slotte valt er altijd iets nieuws te leren over deze boeiende en creatieve combinatie.

Om deel te nemen aan deze lezing, vragen we u vriendelijk om u van tevoren aan te melden via deze link. De toegang is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt, dus zorg ervoor dat u uw plek reserveert.

We kijken er naar uit om u te verwelkomen naar een van onze lezingen. Ontdek de magie van kunst door middel van de juiste belichting!

Datum: woensdag 27 maart & donderdag 28 maart

Tijd: 20:00-22:00

Locatie: Gallery van Dun, De Lind 52 in Oisterwijk

Door: Barend van Roessel

TURN ON THE MAGIC!