Innovatief verlichtingssysteem

Lichtpunt op de verkeerde plek? Kies voor een innovatief verlichtingssysteem.

Een lichtpunt blijkt vaak niet op de ideale locatie te zitten als je de inrichting van je woning wilt aanpassen, terwijl je juist optimale verlichting wilt bij jouw bed, bureau of bank. Een bouwkundige oplossing hiervoor is meestal een hele onderneming. Bij HOOGSPOOR hebben we verschillende eenvoudige en esthetisch fraaie oplossingen zoals het innovatieve verlichtingssysteem van Vibia: de Plusminus.

De Plusminus-collectie is naar eigen wens samen te stellen en biedt ongelofelijk veel oplossingen. Het armatuur bestaat uit een stroom geleidendeband van textiel, beschikbaar in vijf kleuren. Aan dezeband kunnen armaturen bevestigd worden. Je kunt kiezen uit vijftien verschillende soorten armaturen inzes kleuren. De bandmaakt onderdeel uit van het armatuur waardoor een ongunstig gelegen lichtpunt op een creatieve manier toch gebruikt kan worden. De Plusminus kan worden gebruikt om composities te maken van hanglampen, kroonluchters, wandlampen, plafondverlichting en verlichting voor roomdividers. De composities kunnen zoin verschillende mate diffuus of gericht licht geven.

 

Dit systeem kan niet alleen worden gebruikt om een enkele hanglamp te plaatsen, maar ook om meerdere armaturen te combineren. De stoffen band kan hierbij minimalistisch, maar ook met een uitbundiger design worden toegepast. Bovendien is de Plusminus te koppelen aan een domotica-systeem.Of je nu kiest voor Plusminus als decoratieve of functionele verlichting: het biedt eindeloze mogelijkheden om een ruimte alsnog perfect te verlichten.

 

Lichtexpert en directeur Barend van Roessel van HOOGSPOOR Design Light en zijn team staan klaar voor het geven van verlichtingsadviezen. Laat je leiden door hun deskundigheid en ervaar hoe goede verlichting je interieur kan transformeren.

 

Lees meer online bij the Art of Living.

Door: Sanne Bender & Barend van Roessel