Waarom kunststof kapjes aan het plafond als het veel mooier kan?

Barend aan het woord:

 

Het is een doorn in het oog van menig eigenaar van een mooie woning of luxe kantoorpand: kunststof ventilatiekapjes aan het plafond. Dat geldt ook voor de bewegingsdetectoren die worden geplaatst om de verlichting automatisch te schakelen. Het maakt een plafond er niet mooier, maar wel onrustiger van. Het is dan ook niet gek dat steeds meer mensen op zoek gaan naar een oplossing hiervoor.  Fabrikanten zoals Prado hebben deze oplossingen ontwikkeld.

Lees voor meer informatie ook ons blog waarin wij u meer vertellen over de ventilatie spots van Prado.

 

Barend v Roessel
Prado ventilation

Prado spots inclusief ventilatie

Bij HOOGSPOOR  hebben we een oplossing: inbouwspots die fraai zijn om naar te kijken en bijdragen aan de juiste lichtkwaliteit. Maar, ook de ruimte kunnen ventileren met ingebouwde afzuig- en inblaasventielen en desgewenst met een ingeboude bewegingsmelder. Aan het uiterlijk van deze inbouwspots zie je niet dat deze functies zijn inbegrepen. Je kunt de rond vormgegeven spots bovendien in twee uitvoeringen en in verschillende kleuren krijgen: zwart, wit en in verschillende luxe brons tinten met bijpassend schakelmateriaal.

 

Wie vreest dat het installeren van deze multifunctionele spots lastig is, kan gerust zijn: een installateur kan ze eenvoudig aansluiten op het bestaande luchtkanaalsysteem. En wil je al je inbouwspots met hetzelfde design, maar niet allemaal inclusief ventilatie en bewegingsmelder? Ook dat is geen probleem, deze inbouwspots zijn namelijk ook zonder deze functies verkrijgbaar. Voor een strak vormgegeven plafond met verlichting, ventilatie en bewegingsdetectie mooi geïntegreerd in één spot, hoef je hoe dan ook niet meer te zoeken!

Tekst: Sanne Bender

The Art of Living.