Lichtplan Moderne Villa Tilburg

Voormalige Boerderijwoning

Moderne villa buiten

Moderne Villa Tilburg lichtplan met design verlichting.

Deze prachtige villa te Tilburg ligt verscholen aan een grote laan omgeven door bomen en groen. Deze villa was voorheen een boerderij  en is vervolgens opnieuw ontworpen door architectenbureau WillemsenU. Te danken aan Willuks Interieurprojecten en PUUR Groenprojecten is het karakter van de boerderij behouden en aangevuld met moderne elementen wat het tot een prachtige villa heeft gebracht.

Door het totale lichtplan wat HOOGSPOOR heeft gemaakt is de woning omgetoverd tot een warm en sfeervol thuis. Er is gespeeld met design verlichting om de juiste sfeer te creëren. Zo is er op verschillende plekken indirecte verlichting geadviseerd om de contouren van de trap en de haard te versterken. Dit geeft een mooi en luxueus effect. Bovendien zijn er diverse subtiele wand– en plafondarmaturen, waaronder een “kantelbare” spot. Doordat alle verlichting is aangesloten op een compleet domotica systeem kan makkelijk de juiste sfeer bepaald worden.

En een van de opvallende mooie designlampen is bijvoorbeeld Spokes 2 midi dimbare hanglamp van Foscarini. Zo is de vorm van de Spokes hanglampen geïnspireerd op antieke oosterse lantaarns en exotische volières. Hieruit volgt het resultaat van zachte vormen en een lichtgewicht lamp die het licht sfeervol de ruimte in laat.

Bovendien wordt er in dit lichtplan gebruik gemaakt van van binnen- en buitenverlichting. Het is dan erg belangrijk dat de verlichting met elkaar samen gecombineerd kan worden. Ook doordat de woonkamer het gevoel geeft dat je buiten bent is het belangrijk om daar rekening mee te houden.

Wilt u meer informatie over een lichtplan of domotica systeem? Kom dan snel bij ons langs in de showroom of neem telefonisch contact met ons op!

Uitgelichte elementen

Moderne villa lichtplan woonkamer
+

Inbouwspots geven een accent op een muur of een object. De spots worden zo geïnstalleerd in uw plafond zodat er optimaal gebruik kan worden gemaakt van de ruimte.

+

De Spokes 2 midi dimbare hanglamp. Het resultaat van deze combinatie zijn zachte vormen en een lichtgewicht lamp die het licht sfeervol de ruimte in laat.

Toegepaste armaturen

Spokes hanglamp Foscarini
Hanglamp Spoke Midi
Ontworpen door het Italiaanse designer duo Garcia Gumini in 2015 voor Foscarini.
Bekijk in de webshop
Occhio plafondlamp
Sento plafondlamp
Ontworpen door Axel Meise voor Occhio.
Bekijk in de webshop
Artemide tolomeo lettura vloerlamp
Artemide Lettura vloerlamp
Ontworpen door Giancarlo Fassina en Michele De Lucchi voor Artemide.
Bekijk in de webshop
fatboy lamp edison petit
Fatboy lamp Edison Petit 2.0
De Edison the Petit 2.0 is de verbeterde uitgave van de Edison the Petit, vandaar de 2.0 aan het eind van de naam van de lamp.
Bekijk in de webshop
vloerlampen tripode G5
Vloerlamp Tripode G5
De kappen van de Tripode van Santa & Cole.
Bekijk in de webshop