...

Rond schakelmateriaal

Ingebouwd schakelmateriaal

De wereld van stopcontacten en schakelaars kreeg een nieuwe vorm. Letterlijk en figuurlijk. In samenwerking met Prado lanceerde het nieuwe merk ‘Rond’ stopcontacten, schakelaars en datapoorten gekenmerkt door een minimalistisch, allround design. Onder het motto ‘zelfde design, nieuwe mogelijkheden’ brengt het merk een uitneembare alles-in-een module op de markt.

Door: Barend van Roessel

Barend v Roessel

Minimalistische schoonheid van Rond

De ‘Rond’ collectie bestaat uit stopcontacten, datapoorten en drukknoppen die naadloos in elk interieur passen, of het nu gaat om een natuurstenen keukenwerkblad of een massieve gipswand. De kernfilosofie van ‘Rond’ draait om minimalisme en het streven naar meer rust in huis. De nieuwe ontwerpen zorgen voor een uniforme en aangename uitstraling in uw gehele interieur. Neem bijvoorbeeld de Rond 2.0 push button welke verkrijgbaar is in verschillende kleuren, en naadloos opgaat in uw interieur. Naast de uniforme schakelaars in uw gehele woning, kunnen ook uw stopcontacten in dezelfde stijl geïnstalleerd worden door middel van bijvoorbeeld de 2.0 socket module.

Rond schakelmateriaal

Het inbouwontwerp van Rond

Het gepatenteerde ontwerp van de inbouwdoos van Rond zorgt voor een tot drie keer snellere installatie in de muur voor een naadloos en rustgevend resultaat. De resulterende afwerking is naadloos en daarom rustgevend voor het oog. Hierdoor behoudt uw interieur een uniforme uitstraling die een gevoel van ruimte en stijl bevordert. Met deze nieuwste technologie verovert ‘Rond’ de markt en biedt het een verfrissende kijk op ingebouwd schakelmateriaal.

Volledig aanpasbaar aan uw wensen

Rond begrijpt dat uw interieur uniek is, en daarom bieden ze verschillende aanpassingsmogelijkheden. U heeft de keuze tussen een verzonken afwerking of een afwerking met een bies. Het schakelmateriaal is voorzien van een verwijderbare en volledig draaibare module, waardoor u het kunt aanpassen aan de behoeften van uw interieur. Bovendien is er een breed scala aan afwerkingen beschikbaar, zodat u zeker de perfecte match kunt vinden.

Rond schakelmateriaal

Als u geïnteresseerd bent in het integreren van dit revolutionaire schakelmateriaal in uw woning, of als u vragen heeft over de mogelijkheden en toepassingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen bij het creëren van een verfijnde en minimalistische sfeer in uw huis

Niet meer, niet minder. Gewoon rond.

Rond stopcontact