Anour

Anour is Farsi en betekent licht. Het is ook de naam van het Deens ontwerpbedrijf dat in 2007 is opgericht. Oprichter en architect Arash Nourinejad realiseerde zijn visie om een lamp te creëren met een compromisloos design met visionaire functionaliteit, gemaakt van de beste materialen.


Anour is Farsi en betekent licht.

Het is ook de naam van een Deens ontwerpbedrijf dat in 2007 is opgericht. Oprichter en architect Arash Nourinejad realiseerde zijn visie om een ​​lamp te creëren met een compromisloos design met visionaire functionaliteit, gemaakt van de beste materialen.

Het label staat voor het hoogste niveau van vakmanschap en gaat verder in de voetsporen van Deense designtradities. Elk stuk is gemaakt met de focus op duurzaamheid in ontwerp, productie en technologie. Individueel op maat gemaakt voor elke klant.

Anour combineert de kennis van vakmanschap van generaties Deense designtradities met de nieuwste LED-technologie. Dit geeft de klant een product dat de tand des tijds doorstaat, een lamp die met de jaren alleen maar mooier wordt. Deze benadering van duurzaamheid is innovatief en richt zich op het creëren van lampen die een leven lang meegaan.

De waarde van eenvoud.

Eenvoud gaat over het elimineren van de ruis, om tot de essentie te komen. We staan ​​voor visuele, esthetische en blijvende waarden, met een eenvoud die wordt bereikt door een complex proces van ontwerp en analyse.

"Anour is mijn geloof, ik wist het toen gewoon niet."

De website Anour.dk werd opgericht als een middel om mijn portfolio onder de aandacht te brengen toen ik in 2007 afstudeerde. Net als vele anderen had Arash het moeilijk en worstelde hij om werk te vinden tijdens de recessie, en nam uiteindelijk genoegen met een interieurbaan bij een Deens keukenmerk.

- Arash Nourinejad, architect