Axis

Axis is een bedrijf dat bijzondere objecten, meubels en design verlichting creëren. Het Design merk is kleinschalig maar toch bijzonder internationaal. Het is een Belgisch label en ruim 80 % procent van de productie word geëxporteerd en over de hele wereld verkocht.


Axis Verlichting

De lampen van Axis zijn in het algemeen eenvoudig maar modern. De strakke vormen van traditionele modellen zijn door het kleurgebruik in een modern als in een klassiek interieur te gebruiken.

Een bekende design lamp van het merk Axis is de Memory XXL, wat ontworpen is door Stephane Lebrun. Het is een enorme vloerlamp en echt een eyecatcher. Het merk Axis heeft dus ook erg aparte verlichtingen en past goed bij een modern interieur.

Axis: design & light

Het merk Axis creëert erg mooie design lampen voor in uw eigen huis of ruimte en is bekend over de hele wereld. De klassieke vormen gecombineerd met moderne uitvoeringen zorgt voor een eigen gezicht. HOOGSPOOR Design Light kan u een passend lichtplan geven, met Design lampen naar uw wens. U kunt de lampen op de webshop bewonderen en bestellen.