Brand & Egmond

De speciale en aparte lampen van Brand van Egmond heeft u nog niet eerder gezien. De lampen passen perfect bij een modern klassiek interieur.

Sinds de oprichting van Brand van Egmond zijn er twee lampen series die boven de rest uitsteken en dus de bekendste design ontwerpen zijn uit het assortiment. Dat zijn de Delphinium en de Hollywood serie.


De lampen van de serie Hollywood zijn erg kenmerkend, de takken van de armatuur doen denken aan die van een uitgedroogde boom. Door het lichtbeeld wat de lamp geeft doet je vermoeden dat het armatuur tot leven komt.

Fraaie designlampen Brand & Egmond

William Brand en Annet van Egmond, beiden afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, richten in 1989 het bedrijf Brand van Egmond op. Kunst creëren zonder beperkingen, zo luidt de filosofie achter dit bedrijf. Een internationale trendsetter van innovatieve ontwerpen en mooie designer lampen, zo bleek al snel. Bij HOOGSPOOR Design Light te Tilburg zijn diverse lampen terug te vinden in de showroom en op hun webshop.

Brand & Egmond: plezier & passie

Plezier en passie zijn wat de designer lampen van Brand van Egmond uitstralen. Ze worden ontworpen zonder te letten op de laatste mode en trends. Ook verschijnt er elk jaar weer een handgemaakte collectie. De collectie van Brand van Egmond bestaat uit zowel diverse series licht armaturen als op maat gemaakte stukken. Bij HOOGSPOOR Design Light kunt u een passend lichtplan laten maken, met verlichting uit de collectie van Brand van Egmond.