Catellani & Smith

De lamp ontwerpen van Catellani & Smith zijn erg bijzonder, van deze lampen zult u geen tweede exemplaar van kunnen vinden. De lampen lijken geïnspireerd op de zon en maan, wat ze erg uniek maakt.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Catellani & Smith Verlichting.

Het is 1989 wanneer het design lampen merk Catellani & Smith wordt geboren. Het avontuur van het creëren, installeren en produceren van verlichting begint. Tijdens de beginperiode wordt het werk gekenmerkt door het gebruik van flexibele delen. De “turciú” en “Albero della Luce” vormen de collecties uit de eerste catalogus, "Ogetti senz tempo". Deze catalogus laat de mogelijkheden zien van de interactie van een lamp als een object met het interieur waarin het geplaatst is.

Als u opzoek bent naar een lamp die uw interieur nog unieker maakt, een lamp die u eerder in een museum verwacht dan in uw eigen woonkamer. Koop dan uw verlichting van Catellani & Smith.

Catellani & Smith: nauwkeurig & kwaliteit.

Een designer lamp van Catellani & Smith wordt gemaakt van nauwkeurig afgewerkte materialen van superieure kwaliteit en wordt zorgvuldig geïnspecteerd en getest. Alle Catellani & Smith lampen zijn handgemaakt, waardoor er eventuele kleine onregelmatigheden kunnen voorkomen. Dit zijn zeker geen gebreken.

Het is een bewijs van handwerk. Ook ontwerpen ze dingen zoals schakelaars of ander soort dimmers omdat hij de standaard niet mooi vindt. Het merk Catellani & Smith heeft sterk een eigen gezicht. Ook werkten ze al vroeg met Led verlichting. Diverse design lampen zijn bij HOOGSPOOR Design Light te Tilburg in de showroom te bekijken. Tevens kunt u hier terecht voor een passend lichtplan.