Luceplan

Luceplan werd in 1978 opgericht met het doel om verlichting voor zowel in interieur als exterieur te creëren, dat de kwaliteit van het leven verhoogd. Het verlichtingsmerk ontstond toen de drie architecten Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto en Sandra Severi samen zijn gaan ontwerpen.


Luceplan Verlichting.

Met meer dan 2000 verkooppunten over heel de wereld, kan het merk Luceplan gerekend worden tot de wereldtop. Ook bij HOOGSPOOR Design Light B.V. te Tilburg bevindt zich een verkooppunt van Luceplan. In de showroom vindt u hier diverse armaturen terug.

Het merk Luceplan heeft van alles, hanglampen, vloerlampen, tafellampen en wandlampen. Ze hebben verlichting in alle soorten en maten en alle design lampen stralen stijl en klasse uit. Dus als u opzoek bent naar een echte designers lamp, dan kunt u die bij Luceplan zeker vinden. Alle lampen zijn van top kwaliteit.

Luceplan: energie & milieu.

De filosofie van Luceplan draait om het verhogen van de kwaliteit van het leven. Als onderdeel daarvan, staat ook energiebesparing hoog in het vaandel. De verlichting is echter niet alleen gericht op energieverbruik, ook het milieu heeft een grote rol in dit proces. Zo wordt gelet op materialen die gebruikt worden bij fabricage en duurzaamheid van een product. Bij HOOGSPOOR Design Light kunnen ze met lampen van Luceplan een passend verlichtingsplan geven.