Modular

De collectie van Modular staat bekend om de architecturale verlichting. Voor architecten, interieurarchitecten en projectontwikkelaars is Modular een begrip.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Modular Verlichting.

Modular heeft over heel de wereld aan diverse projecten meegewerkt. Armaturen van Modular zijn dan ook over heel de wereld te verkrijgen. Ook bij HOOGSPOOR Design Light B.V. te Tilburg zijn armaturen van Modular te vinden.

Voor elke ruimte heb je vaak een wat andere verlichting nodig, bij Modular heb je allerlei stijlen en lampen. Van spots die een schilderij uitlichten naar plafondlampen die een extra warme sfeer meegeven aan je interieur. De design lampen van Modular zijn stuk voor stuk echte eyecatchers.

Modular: creatief & eigenzinnig.

De ontwerpers van Modular zijn zeer eigenzinnig, ze gaan volledig af op hun eigen gevoel. De armaturen van Modular zijn dan ook vaak zeer creatief vormgegeven. Ondanks deze losse stijl is Modular een herkenbaar en professioneel bedrijf, met stijlvolle collecties. Deze collecties kunnen door de lichtadviseurs van HOOGSPOOR worden toegelicht en toegepast.