Nemo Italianaluce

Het bedrijf is in 1993 opgericht door Franco Cassina en Carlo Forcolini. Het bedrijf heeft een breed netwerk in Europa, Amerika en het verre oosten. Het bedrijf werkt samen met internationale bekende architecten zoals Mario Barbaglia, Carlo Colombo, Giancarlo Fassina, Carlo Forcalini en vele andere bekende ontwerpers.


Nemo Italianaluce.

Ze streven naar perfectie in techniek en kwaliteit om de producten uniek te presenteren in design termen. Het merk heeft een brede collectie voor interieur maar ook voor commercieel gebruik. Het bedrijf selecteert lichtbronnen met een bijzondere aandacht voor LED lampen. Daarnaast experimenteren ze veel met LED verlichting van de laatste generatie om oplossingen te bedenken voor een laag energie verbruik.

Nemo Italianaluce, klare en eenvoudige designideeën.

De kenmerken van de speciale stijl van de design lampen zijn klare en eenvoudige design ideeën. Een zoektocht naar perfectie in techniek en kwaliteit, unieke design en presentaties. Dat was vooral het doel. Het merk Nemo heeft grote netwerken in het buitenland, in landen zoals Europa maar ook Amerika of het verre oosten. Ze hebben vaak samengewerkt met bekende architecten zoals Karim Rashid, Ikaru Mori of Stefano Marcato. De collectie van Nemo bevat veel armaturen voor bedrijfsmatig gebruik, maar ook voor particulieren.