Nimbus Led

De Nimbus groep is een internationaal georiënteerd bedrijf en koploper op de markt als het gaat op het gebied van Led binnen verlichting. Dit bedrijf heeft meer dan 10 jaar ervaring in Led-technologie en heeft al meer dan 10 miljoen LEDS geïnstalleerd.


Nimbus Led Verlichting.

Zowel bij project als bij particulierenbedrijven. Nimbus is de enige producent van een uitgebreid gamma LED-verlichting waarmee nagenoeg alle verlichtingsvragen beantwoord kunnen worden. Denk hierbij aan verlichting voor u werkplek, totaal overzicht verlichting voor u woonkamer enz. Ze bieden nu al led verlichting voor de volgende generatie.

Nimbus Led een eigen gezicht.

Een goede LED verlichting van Nimbus is de Nimbus LED Modul Q 36 in LED. Het is een LED inbouw plafondlamp. Het past overal in uw huis en het geeft een moderne uitstraling. Voor elk interieur is het gepast. Een andere interessante lamp van Nimbus is de Spirito Santo LED wandlamp.

Het heeft een uniek ontwerp en de kop van de lamp kan gekanteld worden. Door die kanteling geeft het ook weer een ander licht. Zo heeft Nimbus LED een eigen filosofie en daarmee een eigen gezicht ontwikkeld.