Prado

Prado, verlichting met onzichtbare lucht aan- en afvoer.

Grootte doet er soms wel toe. Door oplossingen te creëren die meerdere producten combineren, creëert Prado strakkere plafonds. De inbouwspots van Prado zijn erg apart en modern, ze passen dus goed bij een modern interieur. Show what you want, hide what you need.


Prado, verlichting met lucht aan- en afvoer

De moderne woning is dusdanig luchtdicht dat mechanische luchtverversing een noodzaak is geworden. De luchtroosters aan het plafond zijn jammer genoeg niet altijd even fraai. Prado heeft daar iets op bedacht: een LED spot die op het ventilatierooster past! Een praktische en mooie oplossing voor uw plafond.

Nog meer keuze

Naast de spot met de luchtafvoer zijn er in deze serie verschillende andere spots met dezelfde look & feel leverbaar. Zo is er een opbouwspot en een opbouwspot met een jack-aansluiting. Hierbij is de jack-aansluiting op een minimaal zichtbare manier te verwerken in een plasterkit in het plafond. Er is ook een ronde vaste of kantelbare spot, die iets kleiner van formaat is en nog een hanglamp die precies bij de spots past. En er is een uitvoering die geschikt is voor een 48V-systeem.

Prijswinnaar

Het is geen verrassing dat de Prado spot een Red Dot Award 2021-winnaar is in de categorie Best of the Best. Daarnaast heeft hij de Good Design Award 2021 gekregen. Dit is duidelijk niet zo maar een LED spot!