Prandina

Prandina is een Italiaans merk opgericht in 1982. Het richt zich volledig op de verlichting van het interieur maar hebben functioneel decoratieve armaturen voor het project markt.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Prandina Verlichting.

Met verkooppunten over de hele wereld heeft Prandina een hoge positie op de internationale Markt veroverd. Met diverse armaturen in de showroom, behoort HOOGSPOOR Design Light te Tilburg tot één van de verkooppunten van Prandina.

Het merk is al ruim 30 jaar actief in de design wereld. Prandina is internationaal bekend door hoogwaardige glas producten. Een creatief team uit Europa en Canada werken samen voor een brede keuze in verlichting. De Italiaanse designlabel heeft het allemaal, wandlampen, staande lampen, tafellampen en nog veel meer.

Met oog voor detail, kwaliteit en creativiteit zorgen ze voor de perfecte design verlichting. De glazen onderdelen worden allemaal handgemaakt, het is dus erg uniek. Door dat ze van hoge kwaliteit zijn zult u er nog lang plezier van hebben. De moderne stijl waarin Prandina werkt spreekt veel mensen aan.

Prandina: eenvoud & detail.

Sinds de oprichting heeft Prandina een creatieve filosofie die voldoet aan de eisen van de klant. Kernwoorden zijn eenvoud, aandacht voor detail, duurzaamheid en kwaliteit. De productie van Prandina wordt met grote zorg voor kwaliteit, aandacht voor materialen en afwerking uitgevoerd.

De design ontwerpen van Prandina worden gekenmerkt door hun eenvoud en sobere vormgeving. Zo zorgen ze voor een schoon en georganiseerd resultaat. De lichtadviseurs van HOOGSPOOR laten dit graag aan u zien in een lichtplan.