Winkelen per
Prijs
  1. 477
    478
Kleur temperatuur
  1. 2700k (1)
Materiaal lamp
  1. Porselein  (1)

Royal Botania

Royal Botania is een verlichtingsmerk gericht op tuinen dat wereld wijd opereert. Over heel de wereld verspreid heeft Royal Botania zo’n 800 mensen in dienst, waarvan er meer dan 50 op het hoofdkwartier in de buurt van Antwerpen zijn gevestigd.


Royal Botania Verlichting.

Hier bevind zich het 100.000m ³ grote magazijn waarvan de goederen worden verstuurd naar tevreden klanten over de hele wereld. Royal Botania is de internationale marktleider van decoratieve sfeervolle tuinverlichting.

Voeger veelal werkend met teak hout, maar tegenwoordige met een veel breder materialisatie. De tuin verlichten van Royal Botania past in zowel een klassieke tuin als in een moderne tuin. Voor de warme zomermaanden is tuinverlichting perfect om nog even in de avonden buiten te kunnen zitten.

Royal Botania slaagt er elke keer in om weer een mooie design verlichting te creëren. De ontwerpen worden ook met de beste materialen gemaakt. Het is geschikt voor buitengebruik en dus duurzaam en veilig.

Royal Botania: kwaliteit & milieu.

Leonardo Da Vinci heeft ooit gezegd; Maak details in perfectie, maar perfectie is niet een detail. Alleen zorgvuldig geselecteerd ouder teakhout wordt voor de collectie gebruikt. Dit betekent of afkomstig van plantages of in overeenstemming met het duurzame bosbeheerbeleid aangestuurd door het WWF.

Royal Botania wil niet dat er nadelige gevolgen kunnen ontstaan voor onze kostbare planeet. De collectie is een perfecte combinatie van precisie en functionaliteit gericht op het vervullen van de wens van de klant en een blik op het milieu.