Winkelen per

Santa & Cole

Santa & Cole staat bekend als een van de beste designlabels uit de Spaanse stad Barcelona. Dat komt omdat ze een gigantisch aanbod hebben aan verlichting en ander meubilair. Ze hebben een geheel eigen stijl en richten zich niet op de trends. Daardoor is hun verlichting erg uniek en tijdloos.


Santa & Cole.

Door dat ze een aantal Spaanse designers in dienst hebben geven ze u een tour van Spaanse ontwerpen. Door een echte Santa & Cole in huis te halen verrijkt u uw interieur met een stukje Spaanse klasse.

Santa & Cole Verlichting, tijdloos...

Ook al is Santa & Cole erg eigenzinnig, ze zijn goed in staat om moderne verlichting te ontwerpen. De design verlichting is van goede Spaanse kwaliteit. De tijdloze ontwerpen staan prachtig in elk interieur.

Ze hebben een groot assortiment van allerlei verschillende stijlen, dat komt omdat ze een groot team hebben van ontwerpers en dat er voor ieder wat wils is. Ook heeft Santa & Cole verschillende lampen zoals hanglampen, tafellampen, vloerlampen en nog veel meer. Bekijk het aanbod van Santa & Cole op Hoogspoor Design Light.