fatboy transloetje blog hoogspoor

Fatboy Transloetje

Deze prachtige tafellamp Fatboy Transloetje heeft een ander karakter. Beide ontwerpen zijn geïnspireerd op oma’s nostalgische schemerlamp. Mede door het kunststof materiaal en de verschillende kleuren valt het kunststukje van Fatboy echt op.

 

Een transparant lampje de Fatboy Transloetje

Deze keer is het niet alleen de buitenkant die telt, want omdat de Fatboy Transloetje transparant is krijgt het ouderwetse peertje aan de binnenkant alle aandacht. Transloetje is super mobiel en ideaal voor binnen en buiten vanwege het draadloze en oplaadbare karakter.

Fatboy Transloetje: 8 verschillende kleuren

Er zijn 8 Transloetje kleuren om uit te kiezen. Om het iets makkelijker te maken kun je ook voor een volledige regenboog aan Transloetjes gaan! De Transloetje tafellamp van Fatboy is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren: transparant, groen, geel, blauw, oranje, bruin, grijs en violet. Het lampje heeft een diameter van 16,5 centimeter en een hoogte van 26 centimeter. Hij is gemaakt van polycarbonaat en weegt slecht een halve kilo. De lamp heeft een Micro USB aansluiting waardoor je hem eenvoudig kan opladen. De lamp wordt geleverd met snoer en adapter. Afhankelijk van de setting die je kiest kan hij tussen de 9 en 20 uur branden.

Nieuw tafellampje?

Op zoek naar een eenvoudig maar o zo mooi tafellampje? Transloetje voldoet aan al uw wensen! Het lampje is verkrijgbaar in de webshop van Hoogspoor Design Light!
Transloetje is ook te zien in onze showroom aan de Lovense Kanaaldijk.