Fatboy Transloetje

De prachtige tafellamp Fatboy Transloetje heeft een opvallend karakter. Zo is ieder Fatboy ontwerp geïnspireerd op oma’s nostalgische schemerlamp. Mede door het kunststof materiaal en de verschillende kleuren valt het kunststukje van Fatboy echt op.

 

Nostalgie

Misschien kent u de mega zitzakken van het Nederlandse merk Fatboy nog wel? Inmiddels is het merk uitgegroeid over de hele wereld. Inmiddels hebben ze het merk flink uitgebreid. Zo komen we bij de mooie lampen collectie. Voorheen was de lamp Edison the Petit een ware bekendheid en nog steeds. Vervolgens is Fatboy Transloetje de opvolger van deze bekende lamp. De naam verklapt het al een beetje, trans(loetje)parant. En loetje staat voor ‘luce’, wat licht betekent in het Italiaans!

Een transparant lampje de Fatboy Transloetje

Deze keer is het niet alleen de buitenkant die telt, doordat transparantie krijgt het ouderwetse peertje aan de binnenkant ook alle aandacht! Transloetje is super mobiel en ideaal voor binnen en buiten vanwege het draadloze en oplaadbare karakter.

Zoveel mogelijkheden met Transloetje

Het lampje heeft een diameter van 16,5 centimeter en een hoogte van 26 centimeter. Hij is gemaakt van polycarbonaat en weegt slecht een halve kilo.

Bovendien kan Transloetje op de donkerste plekken licht schijnen, doordat de tafellamp geleverd wordt met een USB-kabel waardoor hij dus draadloos is! Wat wil je nog meer?! De lamp wordt bij ons geleverd met snoer en adapter. Dit betekent dus dat u de tafellamp gemakkelijk overal mee naar toe kan nemen. Zo is de lamp geschikt voor binnen maar kan ook buiten worden neergezet, wel wanneer het droog is. Wij raden het af om hem buiten te laten staan. Het lampje is dus leuk in de slaapkamer of woonkamer maar ook in de tuin, terras of op een balkon. Er is dus altijd wel een leuk plekje!

Bovendien heeft Fatboy Transloetje drie lichtstanden die te bedienen zijn via een drukknop op de voet van de tafellamp. In stand 1 gaat de tafellamp 9 uur mee, in stand 2 gaat de tafellamp wel 15 uur mee en in stand 3 gaat de tafellamp wel 20 uur mee. Daarnaast is het Transloetje volledig opgeladen in 3 uur tijd!

Fatboy Transloetje: 8 verschillende kleuren

Er zijn 8 Transloetje kleuren om uit te kiezen. Om het iets makkelijker te maken kun je ook voor een volledige regenboog aan Transloetjes gaan! De Transloetje tafellamp van Fatboy is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren: transparant, groen, geel, blauw, oranje, bruin, grijs en violet. Wat is uw favoriete kleur?

Nieuw tafellampje?

Op zoek naar een eenvoudig maar o zo mooi tafellampje? Transloetje voldoet aan al uw wensen!

Het lampje is verkrijgbaar in de webshop van Hoogspoor Design Light!

Transloetje is ook te zien in onze showroom aan de Lovense Kanaaldijk te Tilburg.