Lichtplan  Schuurwoning

Gloednieuwe schuurwoning met design verlichting

lichtplan schuurwoning met design verlichting

Het lichtplan voor deze Schuurwoning met Design Verlichting is in samenwerking met: LA Architecten, Doret Schulkes Interieurarchitecten, Carla Rovers Vormgeving stad en landschap Tuinarchitect.

Lichtplan Schuurwoning met Design Verlichting.

Dit is een van de indrukwekkende projecten waar wij lichtplannen voor mogen maken. Zo is het mooie van woonboerderijen of schuurwoningen is het karakter dat ze uitstralen. Door middel van de juiste verlichting te plaatsen krijg je dit sfeervolle effect. Het lichtplan heeft onze lichtadviseur Karin opgesteld. Bijvoorbeeld bestaat dit project uit basisverlichting zoals onder anderen inbouwspots en wandlampen. Daarnaast is het lichtplan aangevuld met sfeerverlichting. Verder bepaald de design verlichting de sfeer in een huis door bijvoorbeeld dimmers te plaatsen.

De design lampen die zijn geplaatst in dit project zijn als volgt. Zoals in de slaapkamer de prachtige Flos Arrangements Rounds hanglamp, deze komt mooi uit in de slaapkamer door het hoge daknok. Bovendien staat Flos lighting bekend om hun visie over moderne verlichting. Wanneer je in de keuken staat lijkt het net alsof je buiten bent. Door middel van de minimalistische hanglamp van Occhio is het mogelijk om dit gevoel te behouden. In vergelijking met het plaatsen van een opvallende designlamp boven de keukentafel, zou je de aandacht dus leggen op die design lamp in plaats van het buitengevoel dat nu wordt gecreëerd.

Als laatste opvallende design klassieker, de tafellamp Pipistrello Medium van Martinelli Luce. Te danken aan een interessante mix van natuurlijke en wiskundige vormen. Voor andere gelijke soorten van Pipistrello kunt u hier een kijkje nemen op de webshop. Samengevat waren dit een aantal voorbeelden van onze design lampen die in dit project  zijn toegepast.

Wilt u ook een lichtplan maken voor uw schuurwoning met design verlichting of voor een andere woning, bedrijfspand of tuin?

Ga dan snel naar onze lichtplannen pagina en bekijk de opties.

Uitgelichte elementen

Impressie van het project

Toegepaste armaturen

pipistrello tafellamp
Tafellamp Pipistrello Medium
Designer Martinelli Luce.
Bekijk in de webshop
lumini plate led
Wandlamp Plate
Uitgegeven door Lumini.
Bekijk in de webshop
tossb tibo wandlamp
Wandlamp Tibo
Designer Michel Vyvey en uitgegeven door Tossb.
Bekijk in de webshop
arrangements-round-flos
Hanglamp Arrangements Rounds
Designer Michael Anastassiades uitgegeven door Flos.
Bekijk in de webshop
Sento hanglamp Occhio
Hanglamp Sento Sospeso
Designer Axel Meise uitgegeven door Occhio.
Bekijk in de webshop