Veel mensen komen bij Hoogspoor in de showroom en geven aan dat je verlichting zo moeilijk vinden. Veel van deze mensen zijn vooral gefocust op welke lampen ze mooi en lelijk vinden. Bij Hoogspoor steken we de vraag anders in. Een lichtplan is zeer belangrijk in deze.

Spel van licht en donker

Licht is een spel van licht en donker. Van sfeer en balans. En van functioneel en decoratief. Daarnaast weten de licht adviseurs welke effecten het licht in de ruimte geven. We kunnen de ruimte groter of hoger maken, een schilderij meer laten opvallen en diepte en ritme creëren daar waar nodig . We kunnen de sfeer versterken en de functionaliteit verhogen. Ook kunnen we de architectuur versterken. De manier waarop de licht adviseurs van Hoogspoor kijken naar uw verlichtingsvraagstuk is geheel anders en maken uw lichtplan of licht advies geheel op maat.

Betaalbaar lichtplan of licht advies door HOOGSPOOR

Kennis van verlichting

Ook hebben we de kennis wanneer er voldoende licht is, en op welke hoogte een wandlamp het beste tot zijn recht komt. Ook kunnen we de afstand tot aan de wand of kast bepalen om het licht effect zo goed als mogelijk uit te laten komen.

Daarnaast hebben we technische kennis hoe de lampen het beste verwerkt kunnen worden. De licht adviseurs weten ook hoe de armaturen gedimd moeten worden en welke driver daarbij hoort.

De adviseurs hebben vaak ook een veel bredere kijk op de verschillende modellen welke in de collecties van de vele fabrikanten zitten. We kunnen veelal voor elk budget en elke smaak wel een oplossing vinden.

De licht adviseurs van Hoogspoor zijn allen in staat om een goed lichtplan of licht advies voor u te maken. Daarbij gaan we uit van de kennis en ervaring welke we hebben. Dat gecombineerd met de passie welke we hebben voor ons vak maat het dat HOOGSPOOR de ideale partner is voor de verlichting in uw woning.