...
Logo

HOOGSPOOR is de partner voor het realiseren van verlichtingsprojecten.

Lichtadvies is wat HOOGSPOOR veel doet. HOOGSPOOR is dan ook de partner voor het realiseren van verlichtingsprojecten. Met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van design, functionaliteit en energiebeheer kunt u met al uw verlichtingsvraagstukken bij ons terecht. HOOGSPOOR heeft zeer ruime ervaring in diverse soorten projecten.

Klik voor meer informatie over de projecten welke wij hebben gerealiseerd.

HOOGSPOOR is de groothandel voor project- en designverlichting. Met bijna 200 merken bieden wij u een totaalpakket. Door de kennis die HOOGSPOOR over de afgelopen 50 jaar heeft verzameld kan HOOGSPOOR u daarnaast bijstaan in lichtadvies en projectbegeleiding.

Klik voor meer informatie over onze groothandel. Indien gewenst kunt u direct een OFFERTE aanvragen.

HOOGSPOOR, uw lichtadviseur!

De kracht van HOOGSPOOR richt zich op de kennis die wij door de jaren heen hebben vergaard op het gebied van decoratieve- en technische verlichting. Merkonafhankelijk advies is de basis van onze projecten. Daarnaast kan HOOGSPOOR voor u licht- en energieberekeningen maken en de vereiste projectbegeleiding geven. HOOGSPOOR denkt graag met u mee welke lichtoplossing het meest geschikt is voor uw lichtprobleem.