Werkplekverlichting

U zult erg tevreden zijn over de hang werkplekverlichtingen die we bij Hoogspoor Design Light te Tilburg hebben. De verlichting zal uw werkplek er een stuk beter laten uitzien en het is prettig om bij te werken. Een hang lamp heeft als voordeel om over uw gehele bureau goed licht geven. Maar ook een LED staande bureau lamp is een goede optie voor design werkplekverlichting.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Werkplekverlichting creëren met designverlichting

Werkplekverlichting in moderne kantoren of in het interieur is veel veranderd de afgelopen jaren. Je kunt de werkplek verlichten met de standaard LED of TL lampen in het plafond creëren. Maar tegenwoordig worden de functionele werkplek verlichting veel vaker op maat gemaakt en ingevuld met design lampen, welke geschikt zijn voor werkplekverlichting. Veel hanglampen zijn geschikt om boven het bureau te hangen en zorgen er toch voor dat het bureau of werkplek een fijne functionele verlichting krijgt.  

Werkplekverlichting heeft speciale eisen

Niet alle hanglampen kunnen doorgaan als werkplekverlichting. Je moet wel op een aantal zaken letten. Maar er is voldoende designverlichting welke ook prima gebruikt kan worden als functionele werkplekverlichting en er ook nog erg goed en mooi uitzien. Vaak is het verlichten van een werkplek in een woning een plaats welke nog meer zorg nodig heeft. Niet alleen is het goed verlichten van de werkplek belangrijk om je goed thuis te kunnen voelen, maar ook de omgeving moet goed verlicht worden om er voor te zorgen dat de contrasten met de omgeving niet te veel worden. Daar krijg je een zwaar en vermoeid hoofd van. Dus geen prettige werkplek om aan te zitten werken.  

Werkplekverlichting voor in het kantoor

Veel kantoren zijn uitgevoerd tegenwoordig met LED panelen welke de gehele ruimte verlichten. Tegenwoordig is de sfeer op kantoor ook een belangrijke factor. Door de vlakke verlichting van de LED panelen krijg je de sfeer er niet in. Tegenwoordig worden veel kantoren op een andere manier ingericht. De werkplek is geen vaste werkplek meer, er zijn meer werkplekken voor overleg en stilte werkplekken. Ook de design werkplekverlichting heeft zijn intrede gedaan in deze concepten. De kantoorverlichting is niet alleen functioneel maar ook wordt er rekening gehouden met de sfeer en de werk taak welke moet worden uitgevoerd. HOOGSPOOR heeft veel ervaring met het maken van verlichtingsplannen voor kantoren en werkplekverlichting. Kijk eens op onze project pagina om een aantal voorbeelden te zien.  

Werkplekverlichting in de vorm van functionele verlichting.

Er zijn verschillende soorten functionele verlichting. Het kan zoals eerder aangegeven gedaan worden met LED panelen. Deze manier van verlichten is alleen vaak saai en sfeerloos. Onze voorkeur gaat vaak uit naar andere oplossingen of een combinatie van LED panelen met sfeer functionele toepassingen. Je hoeft niet gelijk te denken aan decoratieve oplossingen, maar ook een gependeld functioneel werkplek armatuur boven een bureau of een wand armatuur met licht naar boven en naar beneden zijn oplossingen welke gelijk een andere sfeer in het kantoor geven. Maar ook een combinatie tussen de LED panelen en een design bureaulamp geeft een heel andere sfeer in het kantoor. Maar er zijn meer oplossingen. Bijvoorbeeld zijn er staande armaturen welke je naast de werkplek of bureau kunt zetten welke direct en indirect de werkplek verlicht. Een mooie oplossing welke de opstelling flexibel hout en eventueel een verhuizing met verlichting mogelijk maakt. Ook een oplossing waar je met echte decoratieve verlichting de werkplekken verlicht en kijkt naar de functie welke je uitvoert op de betreffende werkplek is een zeer sfeervolle en functionele oplossing.  

Werkplekverlichting en zijn energie beheer

Ook energie beheer is bij werkplekverlichting een belangrijke factor. Met de LED technologie is het mogelijk om goede hangende werkplekverlichting te maken en toch op een energie vriendelijke manier het kantoor te verlichten. Veel design verlichting is te verkrijgen met LED units in het armatuur gebouwd of is door een LED vervanger te gebruiken. Ook zijn vaak veel hang werkplekverlichting uit te voeren met een koelere LED van 3000K welke we in kantoorverlichting gebruiken.  

Werkplekverlichting creëren met hanglampen

In onze showroom hebben we een aantal design hanglampen hangen die ook perfect zijn voor werkplekverlichting. Ook hebben we de kennis om kantoor verlichting geheel volgens de norm te berekenen. U zult erg tevreden zijn over de hang werkplekverlichtingen die we bij HOOGSPOOR Design Light te Tilburg hebben en adviseren. De verlichting zal uw werkplek of kantoor er een stuk beter uit laten zien, en het is prettig en sfeervol om bij te werken. Een hanglamp heeft als voordeel om over uw gehele bureau goed licht geven. Maar ook een LED staande bureaulamp is een goede optie voor design werkplekverlichting.  

Werkplekverlichting met speciale designs

Een mooie hanglamp voor op uw werkplek is bijvoorbeeld de Falling 8 up van Tobias Grau. Het strakke ontwerp maakt de lamp geschikt voor allerlei verschillende interieurs. Maar ook de mito van Occhio is een geschikt armatuur. De unieke werkplekverlichtingen kunt u bewonderen in de showroom of op de webshop van HOOGSPOOR. We hebben verlichting van decoratief tot functioneel. U kunt kiezen met LED of met TL design werkplekverlichting.

Werplekverlichting informatie en vragen?

Wanneer u vragen hebt over werkplekverlichting kunt u gerust bij ons langs komen in de showroom. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen, en dan helpen wij u graag met uw vragen.