Verlichtingsprojecten van HOOGSPOOR.

 Hoogspoor heeft verlichtingsprojecten voor particulier en professioneel. De lichtplannen zijn erg divers en bestaan uit mooie design verlichting van de beste verlichtingsmerken. Er zijn verschillende soorten projecten te bewonderen zoals tuinverlichting of kantoorverlichting. Klik op het soort project waarin u bent geïnteresseerd om een selectie te maken.

All articles loaded
No more articles to load

Verlichtingsprojecten

Licht is onmisbaar in uw woning, tuin of bedrijfspand. HOOGSPOOR laat u het licht beleven in de showroom en denkt graag met u mee over creatieve oplossingen om uw project magisch in te richten met licht. Hoogspoor werkt met een menukaart waarop u vier verschillende mogelijkheden terug vind. Afhankelijk van uw “lichtvraagstuk” kunt u in overleg met een van onze lichtadviseurs hier een keuze uit maken. U kunt bepalen wat u belangrijk vindt in een lichtplan en zelf bepalen waar u gebruik van wilt maken. Dus met ons menukaart kunt u beginnen met het basis plan en uiteindelijk uitkomen door diensten bij te kopen bij het magisch lichtplan.

Daarnaast leveren wij ook een aantal losse diensten.

Wij helpen u dus met uw verlichtingsvraagstuk. Goede verlichting is meer dan een mooie design lamp ophangen. Wij kijken als eerste naar de ruimte en hoe u de ruimte wil gaan gebruiken. Zoals u kunt zien in onze projecten zijn er verschillende manieren waarop het licht uit het armatuur komt. Dit bepaald voor een groot gedeelte de sfeer in de ruimte. De verschillende soorten licht zoals direct licht, indirect licht, spot licht en lokaal licht zijn de elementen welke de ruimte vormgeven en voor een groot gedeelte bepalen hoe u de ruimte ervaart. Daarnaast zorgen we samen met u voor een balans in vormen en kleuren door de juiste design lampen te kiezen. Dit zijn de elementen waar HOOGSPOOR mee speelt. Door gebuikt te maken van de menukaart verlichtingsplan kunt u zelf bepalen tot waar HOOGSPOOR mee moet denken.